Σάρωσε το Super Mario 3D All-Stars στο Ηνωμένο Βασίλειο 

Είναι η τρίτη μεγαλύτερη κυκλοφορία για φέτος

Σάρωσε το Super Mario 3D All-Stars στο Ηνωμένο Βασίλειο

Μετά από δύο συνεχόμενες εβδομάδες στην κορυφή των UK Charts, το Marvel’s Avengers παραχωρεί το θρόνο στο Super Mario 3D All-Stars. Το limited πακέτο της Nintendo ήταν η εμπορικότερη retail κυκλοφορία της αγοράς του Ηνωμένου Βασιλείου για την εβδομάδα που ολοκληρώθηκε στις 19 Σεπτεμβρίου. Μάλιστα, έχουμε να κάνουμε με το τρίτο μεγαλύτερο λανσάρισμα της χρονιάς στη συγκεκριμένη αγορά, μόλις μετά τα The Last of Us: Part II και Animal Crossing: New Horizons.

Σύμφωνα πάντα με τα δεδομένα του GfK, το Super Mario 3D All-Stars είναι ο πέμπτος τίτλος του Switch με τις γρηγορότερες πωλήσεις, με τα Pokémon Sword/Shield, Animal Crossing, Super Smash Bros Ultimate και Super Mario Odyssey να προηγούνται.

To Super Mario 3D All-Stars θα είναι διαθέσιμο αποκλειστικά για το Nintendo Switch για περίπου ένα χρόνο ακόμη, ενώ μπορείτε να βρείτε το review των Unboxholics για τον τίτλο πατώντας εδώ.

Περνώντας τώρα στο Marvel's Avengers της Square Enix, ο υπερηρωικός τίτλος είδε μείωση των πωλήσεών του κατά 46% σε σχέση με την προηγούμενη εβδομάδα, περνώντας στη δεύτερη θέση. Το Animal Crossing, από την άλλη, παρέμεινε σταθερά στην τρίτη θέση. Το αξιοσημείωτο είναι πως στα UK Charts συναντάμε και το Mario Kart 8: Deluxe και την Switch έκδοση του Minecraft, πράγμα που σημαίνει πως από τις δέκα κορυφαίες θέσεις, τίτλοι του Switch κατέλαβαν τις τέσσερις.

Τέλος, άξιο αναφοράς είναι και πως οι νέες αθλητικές κυκλοφορίες WWE 2K Battlegrounds και eFootball PES 2021 Season Update έκαναν το ντεμπούτο τους στις θέσεις έξι και εννέα αντίστοιχα. Ακολουθούν αναλυτικά οι εμπορικότερες retail κυκλοφορίας στην αγορά του Ηνωμένου Βασιλείου για την εβδομάδα που ολοκληρώθηκε στις 19 Σεπτεμβρίου.

  1. Super Mario 3D All-Stars
  2. Marvel's Avengers
  3. Animal Crossing: New Horizons
  4. Tony Hawk's Pro Skater 1 + 2
  5. Mario Kart 8: Deluxe
  6. WWE 2K Battlegrounds
  7. Minecraft (Switch)
  8. Minecraft Dungeons
  9. eFootball PES 2021 Season Update
  10. Grand Theft Auto V

8 σχολιο(α)