Πληθαίνουν οι φήμες για το Mass Effect Trilogy Remastered

Εμφανίστηκε σε λίστα Τσέχικου καταστήματος
22 Σεπτεμβρίου 2020 18:23
Πληθαίνουν οι φήμες για το Mass Effect Trilogy Remastered

Εδώ και καιρό φημολογείται πως η επική περιπέτεια του commander Shepard και της ομάδας του θα επιστρέψει με το Mass Effect Trilogy Remastered για τις κονσόλες τρέχουσας γενιάς. Έτσι, μετά την διαρροή σε ένα Πορτογαλικό κατάστημα, όπου στις λίστες του φάνηκε το παιχνίδι με ένα πρόχειρο εξώφυλλο, οι φήμες φούντωσαν ακόμα περισσότερο, αφού τώρα εμφανίστηκε και σε ένα Τσέχικο.

Όπως συνέβη και με το Πορτογαλικό κατάστημα, η σελίδα που περιλάμβανε τη συλλογή κατέβηκε. Ωστόσο, χρήστες στο Twitter κατάφεραν να αποθανατίσουν τη στιγμή, αναρτώντας στους προσωπικούς τους λογαριασμούς τα ευρήματά τους.   

Ωστόσο, σύμφωνα με νέες πληροφορίες που έφερε στο φως ο insider δημοσιογράφος του VentureBeat, Jeff Grubb, η συλλογή θα φέρει το όνομα «Legendary Edition» και δε θα κυκλοφορήσει για τη υβριδική κονσόλα της Nintendo, τουλάχιστον όχι στο τρέχον οικονομικό έτος της EA, το οποίο τελειώνει τον Μάρτιο του 2021.

Όπως φαίνεται λοιπόν, η φυσική έκδοση του Mass Effect Trilogy Remastered θα καταφθάσει στις 15 Οκτωβρίου για PS4 και Xbox One, και ίσως αργότερα στο Nintendo Switch. Στην περιγραφή, ωστόσο, δεν αναφέρεται αν το παιχνίδι θα γίνει διαθέσιμο στο PC, ούτε αν θα περιλαμβάνει τα άκρως σημαντικά story DLCs. Προφανώς αυτό είναι κάτι που θα το μάθουμε, αν κι εφόσον το αποκαλύψει επίσημα η EA. Όπως και να’ χει λάβετε την παραπάνω πληροφορία με επιφύλαξη.