Το νέο patch του Marvel's Avengers διορθώνει πάνω από χίλια προβλήματα

Τα οποία έχουν αναφέρει οι παίκτες
21 Σεπτεμβρίου 2020 10:06
Το νέο patch του Marvel's Avengers διορθώνει πάνω από χίλια προβλήματα

Το Marvel's Avengers έχει κυκλοφορήσει εδώ και μερικές εβδομάδες στην αγορά και η Crystal Dynamics συνεχίζει με αμείωτους ρυθμούς να βελτιώνει την εμπειρία των παικτών. Στο πλαίσιο αυτό, το στούντιο μόλις ανακοίνωσε το Patch V1.3.0. Πρόκειται για την πρώτη βασική ενημέρωση του παιχνιδιού, σύμφωνα πάντα με τα λεγόμενα της ομάδας, η οποία διορθώνει πάνω από χίλια προβλήματα που έχουν αναφέρει οι παίκτες. Από μικρά θέματα με τα γραφικά, μέχρι σημαντικότερα εμπόδια που σταματούσαν την πρόοδο, η νέα ενημέρωση συντελεί σε μια πιο ομαλή εμπειρία με λιγότερα θέματα.

Συγχρόνως, η ομάδα δήλωσε πως αν και αυτή η ενημέρωση ασχολείται ως επί το πλείστον με την επίλυση προβλημάτων, μελλοντικά θα καταφθάσουν και ενημερώσεις με quality-of-life βελτιώσεις και πιο ουσιαστικές gameplay αλλαγές, αλλά και νέα χαρακτηριστικά, πάντα με βάση το feedback των παικτών.

Μπορείτε να βρείτε την ανακοίνωση του στούντιο και το εκτενές changelog πατώντας εδώ.

Το Marvel’s Avengers είναι διαθέσιμο για τα PS4, Xbox One και PC, ενώ μελλοντικά θα καταφθάσει και στις κονσόλες επόμενης γενιάς PS5, Xbox Series S και Xbox Series X. Τέλος, μπορείτε να διαβάσετε και το αναλυτικό review των Unboxholics για τον τίτλο, πατώντας εδώ.