Το πραγματικό μέγεθος του PS5 αποκαλύπτεται σε νέες εικόνες 

Οι πρώτες φωτογραφίες μόλις αποκαλύφθηκαν

Το πραγματικό μέγεθος του PS5 αποκαλύπτεται σε νέες εικόνες

Η εμφάνιση του PlayStation 5 έχει αποκαλυφθεί εδώ και μερικούς μήνες μέσα από τα ειδικά trailers που έχει δημοσιεύσει η Sony. Από εκεί, οι παίκτες έχουν προσπαθήσει να παράγουν διάφορα συγκριτικά για αντιληφθούν το πραγματικό μέγεθος της κονσόλας. Πλέον κάτι τέτοιο δεν είναι απαραίτητο, αφού τα φώτα της δημοσιότητας είδαν οι πρώτες πραγματικές φωτογραφίες του PS5.

Συγκεκριμένα, η Εθνική Επιτροπή Επικοινωνιών (NCC) της Ταϊβάν δημοσίευσε ένα έγγραφο με φωτογραφίες του PS5 από διάφορες οπτικές γωνίες. Σε όλες υπάρχουν χάρακες που επιβεβαιώνουν τις διαστάσεις της κονσόλας.

Ακολουθεί το σχετικό φωτογραφικό υλικό.

Σύμφωνα με τα επίσημα δεδομένα που δημοσίευσε η Sony, το PlayStation 5 είναι η μεγαλύτερη κονσόλα στη σύγχρονη gaming ιστορία, ξεπερνώντας το αρχικό Xbox One, αλλά και το αρχικό PlayStation 3.

Τελικά φαίνεται πως με την έλευση της νέα γενιάς, όσοι ενδιαφέρονται για το σύστημα της Sony, αλλά και για το Xbox Series X, μάλλον θα χρειαστεί να κάνουν αλλαγές στο setup τους. Και οι δύο κονσόλες έχουν σχεδιαστεί να στέκονται οριζόντια και καταλαμβάνουν αρκετό χώρο.

Το PlayStation 5 αναμένεται να κυκλοφορήσει στη χώρα μας στις 19 Νοεμβρίου, με τιμή €499 για την κανονική έκδοση και €399 για την Digital έκδοση που δεν έχει μέσο ανάγνωσης δίσκων. Μπορείτε να βρείτε τον αναλυτικό μας οδηγό για την κονσόλα που απαντά στις περισσότερες κοινές απορίες πατώντας εδώ.

18 comment(s)

End of content

No more pages to load