Το Cyberpunk 2077 θα έχει μικρότερο campaign επειδή οι fans παραπονέθηκαν πως το Witcher 3 ήταν μεγάλο 

«Είχαμε αρκετά παράπονα για την διάρκεια της κύριας ιστορίας του Witcher 3»

Το Cyberpunk 2077 θα έχει μικρότερο campaign επειδή οι fans παραπονέθηκαν πως το Witcher 3 ήταν μεγάλο

Σε ενδιαφέρουσες δηλώσεις προέβη η CD Projekt Red μετά το πρόσφατο Night City Wire stream, δηλώνοντας σε μια συνέντευξη πως η διάρκεια της κύριας ιστορίας του Cyberpunk 2077 μειώθηκε, επειδή fans είχαν κάνει παράπονα για τη μεγάλη διάρκεια του The Witcher 3.

Συγκεκριμένα, ο senior quest designer Patrick K Mills, επιβεβαίωσε πως ένα τεράστιο ποσοστό παικτών δεν κατάφερε ποτέ να φτάσει μέχρι τους τίτλους τέλους του παιχνιδιού. Αυτό το γεγονός τους έκανε να μειώσουν «ελαφρά» την αντίστοιχη διάρκεια στο Cyberpunk.

Η κύρια ιστορία του Cyberpunk 2077 έχει μειωθεί «ελαφρά» σε σχέση με εκείνη του Witcher 3. Ο λόγος είναι επειδή λάβαμε αρκετά παράπονα από fans που έλεγαν ότι τραβούσε πολύ. Πράγματι, κοιτάζοντας τα στατιστικά, ένας τεράστιος αριθμός ανθρώπων προχώρησε στην κεντρική ιστορία, όμως ποτέ δεν την ολοκλήρωσε. Θέλοντας, έτσι, να δείτε όλη την ιστορία του Cyberpunk, αποφασίσαμε να μικρύνουμε τη διάρκεια του campaign, χωρίς ωστόσο αυτό να σημαίνει ότι δεν θα έχετε αρκετά πράγματα να κάνετε. Το πόσο ακριβώς θα σας πάρει βέβαια, είναι ένα νούμερο που δεν μπορώ να πω με σιγουριά.

Το Cyberpunk 2077 αναμένεται στις 19 Νοεμβρίου για τα PC, PS4 και Xbox One. Ο τίτλος θα λειτουργεί από την πρώτη μέρα στα PS5 και Xbox Series X, αλλά οι κανονικές next-gen εκδόσεις του θα καταφθάσουν κάποια στιγμή το 2021.

22 σχολιο(α)