Τα δύο νέα trailers του Cyberpunk 2077 μας δείχνουν την πόλη και τις συμμορίες

Προ των πυλών η κυκλοφορία του παιχνιδιού
19 Σεπτεμβρίου 2020 09:50
Τα δύο νέα trailers του Cyberpunk 2077 μας δείχνουν την πόλη και τις συμμορίες

Έχουν απομείνει δύο μήνες για την κυκλοφορία του άκρως αναμενόμενου Cyberpunk 2077 και έτσι ολοένα και περισσότερές νέες πληροφορίες, μαζί με νέα πλάνα και υλικό έρχονται στα φώτα της δημοσιότητας. Πριν μερικές ώρες η πολωνική εταιρία πραγματοποίησε το τρίτο της Night City Wire, το οποίο εστίασε στην πόλη που θα διαδραματίζονται τα γεγονότα του παιχνιδιού, την Night City.

Η CD Projekt τόνισε ότι η πόλη είναι ο ‘πρωταγωνιστής’ του Cyberpunk 2077 σε πολλές περιπτώσεις και έχει σχεδιαστεί για να είναι όσο πιο πιστευτή γίνεται, αλλά και με τόση ποικιλία που θα κάνει την εξερεύνηση διασκεδαστική. Για την κατασκευή της χρησιμοποίησε ως βάση την γεωγραφία της Καλιφόρνια και στη συνέχεια ξεκίνησε να χτίζει βήμα-βήμα τα βασικά σημεία της πόλης, όπως το λιμάνι, η βιομηχανική περιοχή ή τα εμπορικά κέντρα. Στη συνέχεια χώρισε την πόλη σε έξι διαφορετικές συνοικίες. Κάθε μια από αυτές έχει το δικό της ξεχωριστό στυλ αρχιτεκτονικής, τους δικούς τους κατοίκους και άλλα μοναδικά στοιχεία. Αξιοσημείωτο είναι πως κάθε δρόμος στη Night City έχει το δικό του όνομα.

Παράλληλα, το σόου εστίασε και στις διάφορες συμμορίες της Night City, από τους Valentinos μέχρι τους Voodoo Boys, που θα παίξουν σημαντικό ρόλο στο ταξίδι σας. Περισσότερα στο βίντεο που ακολουθεί.

Το Cyberpunk 2077 αναμένεται στις 19 Νοεμβρίου για PC, PS4 και Xbox One. Ο τίτλος θα λειτουργεί από την πρώτη μέρα στα PS5 και Xbox Series X, αλλά οι κανονικές next-gen εκδόσεις του θα καταφθάσουν κάποια στιγμή το 2021. Για την ιστορία, στο ίδιο σόου αποκαλύφθηκαν και οι PC απαιτήσεις συστήματος, τις οποίες μπορείτε να βρείτε πατώντας εδώ.