Τα Monster Hunter Rise και Monster Hunter Stories 2: Wings of Ruin είναι γεγονός για το Nintendo Switch

Ειδικά σχεδιασμένα για την υβριδική κονσόλα
17 Σεπτεμβρίου 2020 21:09
Τα Monster Hunter Rise και Monster Hunter Stories 2: Wings of Ruin είναι γεγονός για το Nintendo Switch

Στο πλαίσιο του Nintendo Direct Mini, η Capcom ανακοίνωσε δυο νέους Monster Hunter τίτλους για την υβριδική κονσόλα. Συγκεκριμένα, ο λόγος γίνεται για το Monster Hunter Rise και το Monster Hunter Stories 2: Wings of Ruin. Το πρώτο αφορά μια ολοκαίνουργια εμπειρία ειδικά σχεδιασμένη για το Switch, η οποία διαδραματίζεται σε μια διαφορική εποχή από εκείνη του Monster Hunter World (Iceborne). Θα περιλαμβάνει, νέα τέρατα και φρέσκιες gameplay ανατροπές που φυσικά φέρουν τη γνώριμη Ιαπωνική ατμόσφαιρα που αγαπούν οι παίκτες. Η κυκλοφορία του αναμένεται, όπως φανέρωσε τα αντίστοιχο tweet του στούντιο, στις 26 Μαρτίου του 2021.

Όσον αφορά το Monster Hunter Stories 2: Wings of Ruin, αυτό έχει στόχο να προσφέρει τόσο στους fans του franchise όσο και γενικότερα των RPG παιχνιδιών μια νέα μοναδική εμπειρία. Πρόκειται για ένα επικό και συνάμα συναισθηματικό ταξίδι με πλούσια ιστορία, γοητευτικούς χαρακτήρες, έντονες προκλήσεις και αναμετρήσεις με γνωστά τέρατα της σειράς.

Το Monster Hunter Stories 2: Wings of Ruin αναμένεται να κυκλοφορήσει το καλοκαίρι του 2021 για το Nintendo Switch. Δείτε τα trailers των παιχνιδιών στους players που ακολουθούν.