Αποκαλύφθηκαν οι συσκευασίες των Xbox Series X και Xbox Series S

Που θα βρείτε στα ράφια των καταστημάτων
16 Σεπτεμβρίου 2020 12:53
Αποκαλύφθηκαν οι συσκευασίες των Xbox Series X και Xbox Series S

Πριν μερικές ημέρες η Microsoft άνοιξε πλήρως τα χαρτιά της για την επόμενη γενιά κονσολών, αποκαλύπτοντας τα πάντα για το Xbox Series S, αλλά και τις λεπτομέρειες που δε γνωρίζαμε για το Xbox Series X. Στη συνέχεια, η εταιρία ετοίμασε και δύο νέες επίσημες ιστοσελίδες για τα συστήματα που παρουσιάζουν αναλυτικά τις προδιαγραφές τους και τα μοναδικά τους χαρακτηριστικά. Στο πλαίσιο αυτό μόλις αποκαλύφθηκαν και οι retail συσκευασίες των δύο κονσολών.

Παρακάτω ακολουθεί το σχετικό tweet ενός στελέχους του Xbox, το οποίο δείχνει τα δύο νέα κουτιά που θα δούμε στα ράφια των καταστημάτων σε λίγους μήνες.

Οι κονσόλες επόμενης γενιάς της Microsoft θα κάνουν το ντεμπούτο τους στις 10 Νοεμβρίου. Το Xbox Series X θα κοστίζει $499, ενώ το Xbox Series S θα έρθει στην αγορά με τιμή $299, όσον αφορά την Αμερική. Για την ώρα οι τιμές στην Ελλάδα φαίνεται να μην έχουν κλειδώσει, αφού στιγμιαία εμφανίστηκαν στην επίσημη ιστοσελίδα της Microsoft, αυξημένες κατά μερικά ευρώ, και μετά αφαιρέθηκαν.

Από την άλλη, η ημερομηνία κυκλοφορίας για τη χώρα μας έχει επιβεβαιωθεί εδώ και μέρες και είναι η παραπάνω. Αντίστοιχα, οι προ-παραγγελίες θα ξεκινήσουν στην Ελλάδα στις 22 Σεπτεμβρίου, όπως δηλαδή και στον υπόλοιπο πλανήτη.