Φουντώνουν οι φήμες για την τιμή του PS5

Οι τελευταίες εξελίξεις λίγο πριν το event του PlayStation
13 Σεπτεμβρίου 2020 20:41
Φουντώνουν οι φήμες για την τιμή του PS5

Όπως σας ενημερώσαμε, πριν μερικές ώρες η Sony ανακοίνωσε και επίσημα το επόμενο PlayStation 5 event της. Με την Microsoft να έχει ανοίξει ήδη τα χαρτιά της, αποκαλύπτοντας τις τιμές των Xbox Series S και Xbox Series X, η συζήτηση πλέον εστιάζει στην τιμή των συστημάτων της Sony. Στο πλαίσιο αυτό, διάφορες φήμες και εικασίες κάνουν το γύρο του διαδικτύου τις τελευταίες ώρες.

Ξεκινώντας, σε ένα ισπανικό forum εμφανίστηκε μια υποτιθέμενη εικόνα από το σύστημα διαχείρισης προϊόντων της τεράστιας αλυσίδας καταστημάτων της χώρας, El Corte Inglés. Σύμφωνα, λοιπόν, με αυτή τη φωτογραφία, το PlayStation 5 θα κοστίζει €499 και το PlayStation 5 Digital Edition θα κοστίζει €399.

Παρακάτω ακολουθεί η σχετική εικόνα.

Βέβαια, το πιθανότερο είναι πως απλά έχουμε να κάνουμε με placeholders, που τα καταστήματα χρησιμοποιούν συχνά πριν το λανσάρισμα ενός προϊόντος. Τις προηγούμενες ημέρες συνέβη το ίδιο με πολλές αντίστοιχες "διαρροές" για την τιμή του Xbox Series X και οι περισσότερες δεν ανταποκρίθηκαν στην πραγματικότητα. Η Sony μάλιστα είναι αρκετά σιωπηλή τον τελευταίο καιρό, κάνοντας πολύ προσεκτικές κινήσεις όσον αφορά την αποκάλυψη των νέων πληροφοριών για την επόμενη γενιά, οπότε μοιάζει απίθανο κάτι τόσο σημαντικό να έχει φτάσει ήδη στα 'αυτιά' των retailers. Σας προτείνουμε να λάβετε υπόψη τις παραπάνω τιμές επιφυλακτικά.

Ένα ακόμη θέμα που συζητήθηκε τις τελευταίες ώρες και αφορά την τιμή του PS5 είναι οι δηλώσεις του insider, Dusk Golem, ο οποίος πολλές φορές στο πρόσφατο παρελθόν έχει φέρει στα φώτα της δημοσιότητας έγκυρες πληροφορίες. Ο Golem, λοιπόν, εκτιμά πως το PS5 κοστίζει περίπου 600 δολάρια για να κατασκευαστεί αυτή τη στιγμή. Αυτό τον έκανε να προβλέπει πως η τιμή της κονσόλας θα κυμαίνεται από 499 μέχρι 549 δολάρια.

Φυσικά, σας προτείνουμε να λάβετε υπόψη και αυτές τις πληροφορίες με επιφύλαξη. Μπορεί να έχουμε να κάνουμε με ένα άτομο που έχει σχέσεις και εσωτερικές πληροφορίες στη gaming βιομηχανία, αλλά παραμένουν προσωπικές εκτιμήσεις.

Ακολουθούν τα σχετικά tweets.

Όπως όλα δείχνουν, η τιμή του PS5 θα αποκαλυφθεί στις 16 Σεπτεμβρίου στο σχετικό event. Μέχρι τότε σίγουρα θα δούμε και θα ακούσουμε πολλά, οπότε μείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com για οποιαδήποτε νέα εξέλιξη.