Το The Unfinished Swan του PS4 έρχεται σε PC και iOS

Ζωγραφίστε τα όνειρά σας
12 Σεπτεμβρίου 2020 15:28
Το The Unfinished Swan του PS4 έρχεται σε PC και iOS

Φως στη μυστήρια εικόνα που είχε αναρτήσει πριν μερικές εβδομάδες, έρχεται να ρίξει η Annapurna Interactive, αποκαλύπτοντας επιτέλους περί τίνος πρόκειται. Αν και ήταν πασιφανές πως αφαιρούσε κκάτι σχετικό με το The Unfinished Swan, αρκετοί υπέθεσαν πως ίσως πρόκειται για κάποιο sequel. Τελικά, όπως αποδείχθηκε, το κλασικό puzzle game των PS3, PS4 και Vita, ετοιμάζονταν μετά από 8 ολόκληρα χρόνια να κυκλοφορήσει σε PC και iOS.

Να θυμίσουμε πως υπεύθυνο για το The Unfinished Swan είναι το στούντιο Giant Sparrow, το οποίο μας είχε χαρίσει επίσης το εκπληκτικό What Remains of Edith Finch. Η συναισθηματική ιστορία του παιχνιδιού ξεκινά σε έναν εντελώς λευκό χώρο, στον οποίο ο παίκτης, ένα αγόρι που ονομάζεται Monroe, κυνηγάει έναν κύκνο που δραπέτευσε από έναν πίνακα, ενώ ταυτόχρονα μαθαίνει την ιστορία ενός μοναχικού βασιλιά.

Το The Unfinished Swan θα κυκλοφορήσει στο PC μέσω Epic Games Store και Steam. Στο PC, το κόστος του ανέρχεται στα $13,49. Θα υπάρχει έκπτωση 10% στην πρώτη εβδομάδα κυκλοφορίας του και μια επιπλέον 33% έκπτωση σε όσους έχουν στην Steam βιβλιοθήκη τους το What Remains of Edith Finch. Στο iOS το κόστος του θα ανέρχεται στα $4,99.

Δείτε το trailer της ανακοίνωσης στον player που ακολουθεί.