Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για το ελληνικό παιχνίδι της Ubisoft, Immortals Fenyx Rising (ΒΙΝΤΕΟ) 

Πλήρης παρουσίαση και ημερομηνία κυκλοφορίας

Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για το ελληνικό παιχνίδι της Ubisoft, Immortals Fenyx Rising (ΒΙΝΤΕΟ)

Πιστή στην υπόσχεσή της, η Ubisoft παρουσίασε πλήρως το επερχόμενό της παιχνίδι της Immortals Fenyx Rising, το οποίο μέχρι πρότινος άκουγε στο όνομα Gods and Mosters. Πρόκειται για ένα Action RPG που μεταφέρει τη δράση σε έναν κόσμο που είναι εμπνευσμένος από την Αρχαία Ελλάδα και έρχεται με έναν τεράστιο ανοιχτό κόσμο για να εξερευνήσετε.

Ο παίκτης παίρνει τον έλεγχο της Fenyx, η οποία παίρνει δυνάμεις από τους ελληνικούς θεούς (όπως τα φτερά του Ίκαρου) και θα έρθει αντιμέτωπη με μυθικά πλάσματα για να σώσει τον κόσμο. Ο τίτλος φαίνεται να έχει έντονο άρωμα The Legend of Zelda: Breath of the Wild, ενώ η πρωταγωνίστρια έχει δικά της πρωτότυπα abilities, melee και range όπλα, καθώς και talents για να παίξετε με το δικό σας στιλ.

Επίσης, μέσα από ένα ειδικό menu θα μπορείτε να φτιάξετε την χαρακτήρα όπως εσείς επιθυμείτε και εκτός από τα παραπάνω, θα οπλιστείτε και με ειδικές δυνάμεις όπως έναν μαγνήτη (σαν του BOTW) για να λύσετε διάφορα puzzle.

Το Immortals Fenyx Rising αναμένεται να καταφθάσει για τις κονσόλες, το Stadia και το PC στις 3 Δεκεμβρίου. Δείτε τα εν λόγω βίντεο μέσα από τον player παρακάτω.


6 comment(s)