Καθυστερεί το Sky: Children of the Light για το Nintendo Switch

Εξαιτίας της πανδημίας αλλάζουν τα σχέδια στην thatgamecompany
08 Σεπτεμβρίου 2020 13:29
Καθυστερεί το Sky: Children of the Light για το Nintendo Switch

H thatgamecompany, το στούντιο πίσω από το αριστουργηματικό Journey, ανακοίνωσε τόσο στο Twitter, όσο και στην επίσημη ιστοσελίδα του πως η κυκλοφορία του Sky: Children of the Light για το Nintendo Switch, το οποίο είχε αρχικά κυκλοφορήσει το καλοκαίρι του 2019 σε iOS και Android, μεταφέρεται το 2021 εξαιτίας της κατάστασης με την πανδημία.

Το Sky, όπως και το Journey πριν από αυτό, επιτρέπει στους παίκτες να περιηγηθούν ελεύθερα και να εξερευνήσουν έναν κόσμο γεμάτο παράξενα και μυθικά βασίλεια, προσφέροντας αυτή τη φορά loot και κοσμητικά αντικείμενα για τα avatar τους. Μέσα σε ένα περιβάλλον που σφύζει από ζωή και γοητεία, το Sky μιας και ενθαρρύνει την κοινωνική αλληλεπίδραση, ωθεί τους παίκτες να επικοινωνήσουν μεταξύ τους μοιράζοντας δώρα και νέες ικανότητες ώστε να φέρουν εις πέρας αυτό το δύσκολο, αλλά παράλληλα μαγικό ταξίδι.

Το Sky είναι αυτή τη στιγμή διαθέσιμο για Android και iOS. Για οτιδήποτε νεότερο σχετικά με το Sky μείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com. Μέχρι τότε, δείτε ξανά το launch trailer του παιχνιδιού στον player που ακολουθεί.