Θα μπορείτε να παίξετε το Minecraft με το PlayStation VR πολύ σύντομα

Εντός του μήνα η υποστήριξη
08 Σεπτεμβρίου 2020 12:43
Θα μπορείτε να παίξετε το Minecraft με το PlayStation VR πολύ σύντομα

Η Mojang ανακοίνωσε μια νέα προθήκη στο Minecraft που σίγουρα θα κάνει τους κατόχους PlayStation VR χαρούμενους, μιας κι εντός του μήνα θα ενεργοποιήσει το εν λόγω χαρακτηριστικό στην κονσόλα της Sony. Όπως τονίζει δεν πρόκειται για μια ξεχωριστή ή κατώτερη έκδοση του παιχνιδιού, αλλά για ένα νέο mode στο παιχνίδι που ήδη κυκλοφορεί.

Η προσθήκη θα προσφέρει δυο modes, το VR: Immersive και Living Room. Στο πρώτο οι παίκτες θα έχουν την ευκαιρία να παίξουν και να αλληλεπιδράσουν εντός του κόσμου του παιχνιδιού, ενώ το δεύτερο θα λειτουργεί ως μια εικονική οθόνη μπροστά στους. Ο παραγωγός του Xbox Game Studios, Roger Carpenter, μιλώντας γι’ αυτό το εγχείρημα στο PlayStation blog δήλωσε:

Η PSVR υποστήριξη ήταν στην πραγματικότητα ένα χαρακτηριστικό που είχαμε ήδη προγραμματίσει σε συνεννόηση με τη Sony να φέρουμε από καιρό στο PS4 παράλληλα με το cross-platform και την Bedrock version. Παρά τις αντιξοότητες που έφερε η πανδημία, τα καταφέραμε εξαιρετικά χωρίς κανένα πρόβλημα, μιας και η PSVR εμπειρία βασίστηκε ουσιαστικά στην ίδια VR τεχνολογία που έχουμε εφαρμόσει και σε άλλες VR πλατφόρμες. Το SkyBox Labs μαζί με την πολύτιμη βοήθεια των φίλων μας στη Sony έκαναν τα «μαγικά» τους κι έτσι επιτέλους φτάσαμε εκεί που θέλουμε.

Την ακριβή ημερομηνία ακόμα δεν την γνωρίζουμε, ωστόσο ο Carpenter ανέφερε πως σύντομα θα έχουμε περισσότερες πληροφορίες. Για ό,τι νεότερο μείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com.