Επίσημο το Xbox Series S στα $299 – Είναι η μικρότερη Xbox κονσόλα που φτιάχτηκε ποτέ

Ενώ η εταιρία αντιδρά στα leaks με ξεκαρδιστικό τρόπο
08 Σεπτεμβρίου 2020 10:38
Επίσημο το Xbox Series S στα $299 – Είναι η μικρότερη Xbox κονσόλα που φτιάχτηκε ποτέ

Είναι πλέον επίσημο. Η Microsoft ετοιμάζει όχι μόνο μια, αλλά δύο κονσόλες για την επομένη γενιά, τα Xbox Series S και Xbox Series X.

Όπως σας ενημερώσαμε, σήμερα τα ξημερώματα μέρος των σχεδίων της Microsoft για την επόμενη γενιά κονσολών διέρρευσε στο διαδίκτυο. Συγκεκριμένα, το Xbox Series S αποκαλύφθηκε πριν την ώρα, αφού τα φώτα της δημοσιότητας είδαν τόσο εικόνες όσο και βίντεο από την κονσόλα. Τώρα, η εταιρία αποφάσισε να αποκαλύψει επίσημα το σύστημα.

Όπως μπορείτε να δείτε και από το παραπάνω tweet, το Xbox Series S υπόσχεται απόδοση επόμενης γενιάς στο μικρότερο σε μέγεθος Xbox που φτιάχτηκε ποτέ. Η κονσόλα φαίνεται πως είναι μόνο ψηφιακή, πράγμα που σημαίνει πως δεν έχει disc-drive για ανάγνωση δίσκων. Η εταιρία ανακοίνωσε και την τιμή του νέου μικροσκοπικού Xbox, η οποία θα ανέρχεται στα $299, υποσχόμενη πως θα μοιραστεί περισσότερες πληροφορίες μελλοντικά.

Τέλος, άξια αναφοράς είναι και η αρχική αντίδραση στις διαρροές, αφού ο επίσημος λογαριασμός του Xbox μοιράστηκε ένα ξεκαρδιστικό meme όταν το θέμα άρχισε να παίρνει διαστάσεις.

Για οτιδήποτε νεότερο σχετικά με τις κονσόλες επόμενης γενιάς του Xbox μείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com

(ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ - 12:09:11)

Μόλις διέρρευσε και ολόκληρο το trailer παρουσίασης της κονσόλας, το οποίο παρέχει περισσότερες πληροφορίες. 

Σύμφωνα με αυτό η κονσόλα θα έχει την ίδια SSD τεχνολογία με το Xbox Series X, με έναν δίσκο των 512GB που θα αξιοποιεί το Xbox Velocity Architecture. Η ανάλυση που θα στοχεύει θα είναι 1440p, με τη Microsoft να υπόσχεται απόδοση επόμενης γενιάς με υποστήριξη για έως και 120FPS σε ορισμένα παιχνίδια. Το Series S θα υποστηρίζει και ray-tracing, variable rate shading, variable refresh rate και άλλες next-gen τεχνολογίες. Τέλος, το βίντεο επισημαίνει πως η κονσόλα θα και 4K upscaling για τα παιχνίδια και 4K streaming για όλες τις media ανάγκες σας.