Ναι, το DOOM τρέχει πλέον και σε τεστ εγκυμοσύνης (BINTEO)

Όταν δεν επιστρέφει το αποτέλεσμα που περιμένεις…
07 Σεπτεμβρίου 2020 10:07
Ναι, το DOOM τρέχει πλέον και σε τεστ εγκυμοσύνης (BINTEO)

Μπορεί τα τελευταία χρόνια το Skyrim να βρίσκεται σε καλή πορεία, αλλά αν ένα παιχνίδι τρέχει κυριολεκτικά «και στα ψυγεία» αυτό είναι το DOOM. Η id Software έχει κυκλοφορήσει για όλους τον source κώδικα του ιστορικού τίτλου του 1993 και έτσι έχουμε δει τη μεταφορά του σε ATM τράπεζας, σε θερμοστάτη, σε εκτυπωτή με οθόνη, σε έξυπνο ψυγείο, μέχρι και σε ταμειακή μηχανή των McDonald's. Αυτό που δεν περίμενε σχεδόν κανείς -μάλλον- είναι πως θα βλέπαμε τον τίτλο να τρέχει σε τεστ εγκυμοσύνης.

Ναι, καλά διαβάσατε. Το DOOM τρέχει πλέον και σε τεστ εγκυμοσύνης…περίπου. Συγκεκριμένα, ο χρήστης του Twitter, foone, πήρε ένα ηλεκτρονικό τεστ εγκυμοσύνης και ξεκίνησε τα πειράματα. Αφού αντιλήφθηκε πως ο επεξεργαστής του δεν μπορούσε να προγραμματιστεί και πως η οθόνη του έδειχνε μόνο τέσσερα προκαθορισμένα αποτελέσματα, τροποποίησε ελαφρώς το τεστ. Αφού άλλαξε την οθόνη για μια άλλη μονόχρωμη μικροσκοπική των 128x32 pixels, ξεκίνησε τα πειράματα και το αποτέλεσμα βγήκε…θετικό. Παρόλο που τα γραφικά δεν είναι ακριβώς ευδιάκριτα, το παιχνίδι είναι playable.

Για την ώρα το hardware δε χωράει εξ ολοκλήρου εντός του τεστ, αλλά ο modder δηλώνει πως αυτό είναι το επόμενο βήμα για το project του. Είναι, λοιπόν, γεγονός, το DOOM τρέχει πλέον και σε τεστ εγκυμοσύνης!

Παρακάτω ακολουθούν μερικά σχετικά tweets.

Tags: