Κερδοσκόποι πουλάνε τα pre-orders του Super Mario 3D All-Stars μέχρι και για €300!

Παράπονα από τους παίκτες για την περιορισμένη διαθεσιμότητα
07 Σεπτεμβρίου 2020 09:45
Κερδοσκόποι πουλάνε τα pre-orders του Super Mario 3D All-Stars μέχρι και για €300!

Όπως σας είχαμε ενημερώσει, πρόσφατα η Nintendo ανακοίνωσε το Super Mario 3D All-Stars. Πρόκειται για ένα ενιαίο πακέτο που θα περιλαμβάνει βελτιωμένες εκδόσεις των 3D τίτλων, Super Mario 64, Super Mario Sunshine και Super Mario Galaxy για το Nintendo Switch.

Το παράξενο είναι πως η κυκλοφορία του τίτλου θα είναι περιορισμένη, αφού θα βρίσκεται στα ράφια των φυσικών και ψηφιακών καταστημάτων μέχρι τις 31 Μαρτίου του 2021. Αυτό αναμενόμενα έκανε πολλούς παίκτες να παραπονεθούν, αδυνατώντας να καταλάβουν το σκεπτικό πίσω από την απόφαση της Nintendo.

Τώρα, όπως έχουμε δει πολλές φορές στο παρελθόν να συμβαίνει με προϊόντα της ιαπωνικής εταιρίας, όπως οι mini κονσόλες της, οι κερδοσκόποι έχουν ξεκινήσει το πάρτι. Συγκεκριμένα, πριν καν ο τίτλος κυκλοφορήσει, το eBay και άλλοι διαδικτυακοί ισότοποι πωλήσεων έχουν γεμίσει με αγγελίες από κερδοσκόπους που κατάφεραν να εξασφαλίσουν pre-orders, τα οποία στη συνέχεια πουλάνε έναντι αρκετά 'φουσκωμένης' τιμής. Υπό κανονικές συνθήκες ο τίτλος κοστίζει €59,99, αλλά αν κάποιος δεν καταφέρει να βρει αντίτυπο, μια από τις καταχωρήσεις του eBay ζητά σχεδόν €300. Μάλιστα, υπάρχουν σχεδόν 300 ακόμη αγγελίες με pre-orders, μερικές από τις οποίες πωλούνται στην κανονική τιμή του παιχνιδιού, πολλές κοντά στα €100 και με τα ακραία παραδείγματα να φτάνουν το προαναφερθέν ποσό.

 To Super Mario 3D All-Stars θα κυκλοφορήσει στις 18 Σεπτεμβρίου αποκλειστικά για το Nintendo Switch.