Το remaster Kingdoms of Amalur: Re-Reckoning θα έρθει με έκπτωση 50% στους ήδη κατόχους

Τουλάχιστον για τους χρήστες του Steam
06 Σεπτεμβρίου 2020 13:15
Το remaster Kingdoms of Amalur: Re-Reckoning θα έρθει με έκπτωση 50% στους ήδη κατόχους

Αν είστε από εκείνους που σκέφτονται να αγοράσουν το επερχόμενο remaster Kingdoms of Amalur: Re-Reckoning, τότε τα νέα είναι υπέροχα για εσάς, καθώς αν είχατε αγοράσει παλαιότερα το παιχνίδι μέσω Steam, θα λάβετε 50% έκπτωση.

Το αρχικό Kingdoms of Amalur: Reckoning είχε κυκλοφορήσει το 2012 και παρόλο που δεν πούλησε τα αναμενόμενα, -φέροντας την χρεοκοπία στο 38 Studios- κατάφερε να ξεχωρίσει ανάμεσα στα υπόλοιπα fantasy RPGs για τον εκτεταμένο πλούσιο κόσμο του, τον εκπληκτικό αριθμό περιεχομένου και την απολαυστική σε τρίτο πρόσωπο μάχη.

Η THQ Nordic δήλωσε πως η εν λόγω έκπτωση θα είναι εφικτή και στους κατόχους που είχαν αγοράσει την Fate έκδοση, αλλά και την απλή. Ωστόσο, δεν έχει ξεκαθαρίσει αν κάποια αντίστοιχη έκπτωση θα ισχύσει για τους κατόχους PS4 και Xbox One.

Το Kingdoms of Amalur: Re-Reckoning περιλαμβάνει το βασικό παιχνίδι και όλα τα DLCs που είχαν κυκλοφορήσει. Ωστόσο, το πιο σημαντικό είναι πως ανοίγει το δρόμο για το ολοκαίνουργιο expansion Fatesworn που αναμένεται του χρόνου και θα επεκτείνει την ιστορία. Το παιχνίδι κυκλοφορεί στις 8 Σεπτεμβρίου για PS4, Xbox One και PC μέσω Steam και GOG. Δείτε το trailer του στον player που ακολουθεί.