Ο DrDisrespect υποφέρει από αγχώδη διαταραχή εξαιτίας του ban του από το Twitch (BINTEO)

Ο πασίγνωστος streamer μιλά για τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει
05 Σεπτεμβρίου 2020 10:43
Ο DrDisrespect υποφέρει από αγχώδη διαταραχή εξαιτίας του ban του από το Twitch (BINTEO)

Κατά τη διάρκεια μιας πρόσφατης ζωντανής μετάδοσης, ο πασίγνωστος streamer DrDisrespect ανοίχτηκε στο κοινό του, εξισώνοντας γιατί κάποιες μέρες φαίνεται να είναι κάπως ‘εκτός’. Συγκεκριμένα, ο γνωστός κατά κόσμον Guy Beahm, κάνει από τον Αύγουστο streams στο YouTube, έπειτα από τα ξαφνικό του ban από το Twitch, το οποίο είχε πάρει τεράστια δημοσιότητα.

Παρόλο που τα στατιστικά και οι προβολές που συγκεντρώνει μετά την επιστροφή του φαίνεται να είναι αρκετά καλά, ο Beahm επισημαίνει πως ακόμη δε γνωρίζει τον λόγο του ban και από τότε υποφέρει από άγχος. Σημειώνει μάλιστα πως ποτέ στην streaming καριέρα του ή όταν ήταν αθλητής, δεν είχε αντιμετωπίσει κάποια τέτοια κρίση ψυχικής υγείας.

Μεταξύ άλλων, δήλωσε:

Το να σου παίρνουν όλο αυτό, και να μην ξέρω το γιατί, να μην ξέρω τίποτα γι' αυτό, το να μη σου λένε τίποτα, «μπουμ!», απλά το πήραν, το αρπάξανε, όλα όσα χτίσαμε, όλα τα αυγά σε έναν κουβά, «μπουμ!», τα πήρανε.

Είμαι εδώ ζωντανά στο YouTube και ήταν μια φανταστική επιστροφή, πραγματικά σας το λέω. Ναι, είναι. Αλλά τα επίπεδα άγχους μου έρχονται σε τεράστια κύματα, και μου είναι λίγο δύσκολο να το διαχειριστώ αυτό. Θα είμαι ειλικρινής.

Είναι κάτι που έρχεται σε κύματα, απλά για να ξέρετε. Άρα μπορεί να υπάρχουν μέρες που ο Doc φαίνεται εκτός, μοιάζει εκτός. Προσπαθώ να μάθω, να μάθω το σκοτεινό δρομάκι. Προσπαθώ να βγω απ’ αυτό.

Μέσα από τον player που ακολουθεί μπορείτε να δείτε το σχετικό απόσπασμα του stream του.