Δεν θα καθυστερήσει ξανά το Cyberpunk 2077

Νέα επιβεβαίωση από τη CD Projekt
05 Σεπτεμβρίου 2020 09:55
Δεν θα καθυστερήσει ξανά το Cyberpunk 2077

Έχουν περάσει οκτώ χρόνια από την αρχική ανακοίνωση του Cyberpunk 2077 τον Μάιο του 2012. Σε λίγες εβδομάδες, η πολύχρονη αυτή αναμονή θα φτάσει στο τέλος της. Συγκεκριμένα, μετά από δύο καθυστερήσεις μέσα στο 2020, η κυκλοφορία του παιχνιδιού έχει προγραμματιστεί για τις 19 Νοεμβρίου.

Τώρα, κατά τη διάρκεια της πρόσφατης τηλεδιάσκεψης για τους επενδυτές, η CD Projekt διαβεβαίωσε ξανά πως το Cyberpunk 2077 θα κυκλοφορήσει το Νοέμβριο. Ο πρόεδρος και CEO της εταιρίας, Adam Kiciński, τόνισε πως ο τίτλος δεν πρόκειται να λάβει άλλη καθυστέρηση. Αναλυτικότερα, επισήμανε πως το optimization πηγαίνει καλά και το παιχνίδι δείχνει εκπληκτικό. Η ομάδα θα συνεχίσει φυσικά να δουλεύει για να βελτιώσει όσο το δυνατόν περισσότερο τον τίτλο μέχρι την κυκλοφορία του, ενώ αυτή τη στιγμή είναι κοντά στο να στείλουν τον τελικό κώδικα για certification.

Παρακάτω θα βρείτε μερικές ενδιαφέρουσες πληροφορίες που αποκαλύφθηκαν κατά τη διάρκεια της τηλεδιάσκεψης και αφορούν το Cyberpunk 2077, τις οποίες συγκέντρωσε ο χρήστης του Twitter, JackJake.

Όπως φαίνεται, δε χρειάζεται να ανησυχείτε για κάποια νέα πιθανή καθυστέρηση, αφού η ομάδα απέρριψε ξανά αυτό το ενδεχόμενο. Το Cyberpunk 2077 αναμένεται, λοιπόν, στις 19 Νοεμβρίου για PC, PS4 και Xbox One. Ο τίτλος θα λειτουργεί από την πρώτη μέρα στα PS5 και Xbox Series X, αλλά οι κανονικές next-gen εκδόσεις του θα καταφθάσουν κάποια στιγμή το 2021.