Ακούστε το πρώτο κομμάτι από το soundtrack του Cyberpunk 2077

Το YouTube κανάλι του Cyberpunk 2077 γιορτάζει τους 1 εκατομμύριο συνδρομητές
08 Σεπτεμβρίου 2020 10:00
Ακούστε το πρώτο κομμάτι από το soundtrack του Cyberpunk 2077

Εδώ και αρκετό διάστημα, το επίσημο YouTube κανάλι του Cyberpunk 2077 έδινε στη δημοσιότητα αρκετά μουσικά κομμάτια από το in-game συγκρότημα Samurai, στο οποίο frontman είναι ο χαρακτήρας Johnny Silverhand που τον υποδύεται ο γνωστός ηθοποιός Keanu Reeves. Τα κομμάτια αυτά έχουν ηχογραφηθεί από την αληθινή μπάντα Refused και είναι γραμμένα ειδικά για το παιχνίδι σε συνεργασία με τον creative direction της CD Projekt Red, Marcin Przybyłowicz.

Έτσι, ενώ έχουμε μια γεύση  από το συγκρότημα εντός του παιχνιδιού που πιθανότατα θα παίξει σημαντικό ρόλο και στην ιστορία, δεν έχουμε ακούσει τίποτα από το επίσημο soundtrack αυτό καθ' αυτό. Αυτό ωστόσο έρχεται να αλλάξει τώρα.

Μέσα από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης του παιχνιδιού, ανακοινώθηκε ότι οι συνδρομητές του Cyberpunk 2077 στο YouTube έφτασαν το 1 εκατομμύριο και έτσι το στούντιο για να το γιορτάσει έδωσε στα φώτα της δημοσιότητας το πρώτο κομμάτι από το official soundtrack του παιχνιδιού, με τίτλο Hole in the Sun.

Το Cyberpunk 2077 αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 19 Νοεμβρίου για PS4, Xbox One και PC. Οι next-gen εκδόσεις του τίτλου δεν έχουν ακόμη συγκεκριμένη ημερομηνία κυκλοφορίας. Απολαύστε το εν λόγω κομμάτι στον player που ακολουθεί.