Αυτός είναι ο νέος συνθέτης του DOOM

Που θα αναλάβει το The Ancient Gods DLC
04 Σεπτεμβρίου 2020 11:55
Αυτός είναι ο νέος συνθέτης του DOOM

Μπορεί ο Mick Gordon να έγραψε με "χρυσά γράμματα" το όνομά του στα credits του DOOM (2016), με τη μουσική του να αποσπά πολυάριθμα βραβεία και επαίνους, ωστόσο τα πράγματα δεν κύλησαν το ίδιο ομαλά και με το DOOM Eternal. Συγκεκριμένα, η id Software και ο ταλαντούχος συνθέτης χώρισαν τους δρόμους τους -και όχι με τον πιο ήσυχο ή ιδιωτικό τρόπο- νωρίτερα το 2020.

Με τον  Gordon να μην επιστρέφει ξανά στη σειρά, λοιπόν, η ομάδα ανάπτυξης αναγκάστηκε να προβεί σε αλλαγές για το επερχόμενο DLC του τίτλου, ονόματι The Ancient Gods. Συγκεκριμένα, μέσα από τον επίσημο λογαριασμό του στο Twitter, o Andrew Hulshult ανακοίνωσε πως έχει αναλάβει τη μουσική επιμέλεια του πακέτου επέκτασης. Ο Hulshult είναι γνωστός στον gaming χώρο, χάρη στα χρόνια του στην 3D Realms, όπου δούλεψε σε τίτλους όπως τα Quake Champions, Brutal Doom, and Dusk. Ο συνθέτης θα συνεργαστεί με τον David Levy της id Software και στο trailer που ακολουθεί μπορείτε να ακούσετε το πρώτο δείγμα της δουλειάς τους.

Το DOOM Eternal: The Ancient Gods Part 1 αναμένεται να κυκλοφορήσει για τα Xbox One, PS4, PC και Stadia στις 20 Οκτωβρίου.