Οι PC απαιτήσεις του Cyberpunk θα αποκαλυφθούν σύντομα – Δε θα καταλαμβάνει 200GB

Η CD Projekt ξεκαθαρίζει την κατάσταση
03 Σεπτεμβρίου 2020 19:29
Οι PC απαιτήσεις του Cyberpunk θα αποκαλυφθούν σύντομα – Δε θα καταλαμβάνει 200GB

Με αφορμή ένα άρθρο της Nvidia για τη νέα της τεχνολογία RTX IO, την οποία αποκάλυψε μαζί με τις καινούργιες κάρτες γραφικών της, οι παίκτες ξεκίνησαν να εικάζουν πως το μέγεθος εγκατάστασης του Cyberpunk 2077 θα ξεπερνά τα 200GB. Η CD Projekt RED, θέλοντας να μην αφήσει το θέμα να πάρει διαστάσεις, έσπευσε να ξεκαθαρίσει την κατάσταση.

Αναλυτικότερα, ο Global Community Lead της εταιρίας, Marcin Momot, τόνισε πως το παιχνίδι δε θα καταλαμβάνει 200GB όταν θα είναι εγκατεστημένο. Αντ’ αυτού, το μέγεθός του θα είναι συγκρίσιμο με άλλους σύγχρονους τίτλους. Ο Momot δεν αποκάλυψε κάποιο συγκεκριμένο νούμερο, αλλά τόνισε πως οι αναλυτικές απαιτήσεις συστήματος του παιχνιδιού θα αποκαλυφθούν σύντομα. Επομένως, προσεχώς θα μάθουμε όχι μόνο πόσο χώρο καταλαμβάνει το παιχνίδι, αλλά και τι άλλες προδιαγραφές πρέπει να πληρούν οι παίκτες που θέλουν να κάνουν το ταξίδι στη Night City.

Ακολουθεί η σχετική δημοσίευση.

Το Cyberpunk 2077 αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 19 Νοεμβρίου για PS4, Xbox One και PC. Οι PS5 και Xbox Series X εκδόσεις του τίτλου δεν έχουν ακόμη συγκεκριμένη ημερομηνία κυκλοφορίας.

Τέλος, για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις νέες GPU της Nvidia μπορείτε να βρείτε το σχετικό μας δημοσίευμα πατώντας εδώ, ενώ παρακάτω θα βρείτε και το πρόσφατο trailer του τίτλου που παρουσιάζει τις ray-tracing δυνατότητες.