Τα 3D Mario έρχονται στο Nintendo Switch μαζί με λατρεμένους retro τίτλους (ΒΙΝΤΕΟ)

Η εταιρία γιορτάζει τη μεγάλη επέτειο του franchise
03 Σεπτεμβρίου 2020 16:31
Τα 3D Mario έρχονται στο Nintendo Switch μαζί με λατρεμένους retro τίτλους (ΒΙΝΤΕΟ)

Σαν κεραυνός εν αιθρία ήρθε το ολοκαίνουργιο Nintendo Direct, το οποίο δημοσιεύθηκε στο επίσημο κανάλι της εταιρίας δίχως καμία προειδοποίηση. Το σόου έχει διάρκεια περίπου δεκάξι λεπτά και αφορά τη σειρά Super Mario Bros. που γιορτάζει την 35η της επέτειο.

Στο πλαίσιο αυτό, λοιπόν, η Nintendo ανακοίνωσε διάφορα επερχόμενα Super Mario παιχνίδια και προϊόντα που θα κυκλοφορήσουν πριν την Άνοιξη του 2021. Ξεκινώντας, οι λάτρεις του αρχικού ρέτρο Super Mario Bros. τίτλου θα έχουν πλέον τη δυνατότητα να το απολαύσουν μέσα από το νέο ‘Game & Watch’. Η κονσόλα θα έχει έγχρωμη οθόνη και θα έρθει στην αγορά σε περιορισμένες ποσότητες στις 13 Νοεμβρίου.

Πέρα από το νέο ιδιαίτερο αυτό φορητό, το Super Mario All-Stars θα φέρει τον λατρεμένο τίτλο του NES  με αναβαθμισμένες εκδόσεις των Super Mario Bros., Super Mario Bros.: The Lost Levels, Super Mario Bros. 2 και Super Mario Bros. 3 με enhanced 16-bit γραφικά και στο Nintendo Switch. Συγκεκριμένα, αργότερα σήμερα, το πακέτο θα διατεθεί για τους συνδρομητές του Nintendo Switch Online.

Συνεχίζοντας, ανακοινώθηκε η μεταφορά του Super Mario 3D World στο Nintendo Switch. Ο τίτλος του Wii U θα έρθει βελτιωμένος στην υβριδική κονσόλα, με υποστήριξη για online και τοπικό co-op. Η ονομασία του θα είναι Super Mario 3D World + Bowser’s Fury και η ημερομηνία κυκλοφορία του έχει προγραμματιστεί για τις 12 Φεβρουαρίου του 2021. Μαζί του θα έρθουν στην αγορά και οι νέες Cat Mario and Cat Peach φιγούρες amiibo, ενώ περισσότερες πληροφορίες για το νέο του περιεχόμενο αναμένεται να αποκαλυφθούν μελλοντικά.

Μια ακόμη ανακοίνωση του σόου ήταν το Super Mario Bros. 35. Πρόκειται για τον λατρεμένο τίτλο του NES, αλλά με 35 παίκτες. Ναι, καλά διαβάσατε. Η Nintendo δημιούργησε ένα competitive online battle παιχνίδι, στο οποίο καλείστε να ολοκληρώσετε το θρυλικό παιχνίδι πριν τους υπόλοιπους παίκτες και να αποφασιστεί ποιος θα είναι ο τελευταίος Mario που θα μείνει να…τρέχει. Οι εχθροί που θα αντιμετωπίζετε μάλιστα θα στέλνονται στα επίπεδα των άλλων παικτών, αλλά αυτό θα λειτουργεί και αντίστροφα! Οι παίκτες μπορούν επίσης να ενεργοποιήσουν ειδικά αντικείμενα για να προσπαθήσουν να ξεπεράσουν τους αντιπάλους τους. Το Super Mario Bros. 35 κυκλοφορεί την 1η Οκτωβρίου ως ψηφιακό παιχνίδι αποκλειστικά για τα μέλη του Nintendo Switch Online. Ο τίτλος θα είναι playable μέχρι τις 31 Μαρτίου 2021.

Τέλος, η σημαντικότερη ίσως ανακοίνωση του Direct ήταν το Super Mario 3D All-Stars. Πρόκειται για ένα ενιαίο πακέτο που θα περιλαμβάνει βελτιωμένες εκδόσεις των 3D τίτλων, Super Mario 64, Super Mario Sunshine και Super Mario Galaxy. Εκτός από την αναβάθμιση των αναλύσεων, τα παιχνίδια έχουν βελτιστοποιηθεί γενικά, για να προσφέρουν την ομαλότερη δυνατή εμπειρία στο Nintendo Switch. Το Super Mario 3D All-Stars περιλαμβάνει επίσης και μια λειτουργία αναπαραγωγής μουσικής που θα σας επιτρέπει να ακούσετε τραγούδια και από τα τρία παιχνίδια. Οι παίκτες μπορούν επίσης να ακούσουν μουσική στο Switch τους, ακόμα και όταν η οθόνη είναι απενεργοποιημένη. Ένας περιορισμένος αριθμός αντιτύπων του Super Mario 3D All-Stars θα κυκλοφορήσει στις 18 Σεπτεμβρίου. Ο τίτλος θα είναι διαθέσιμος μέχρι περίπου τις 31 Μαρτίου 2021.

Μπορείτε να δείτε ολόκληρο το Super Mario Bros. 35th Anniversary Direct μέσα από τον player που ακολουθεί.