Η Nintendo αλλάζει την πολιτική ακύρωσης προ-παραγγελίας για τα παιχνίδια του Switch

Πλέον οι παίκτες μπορούν να προβούν σε ακύρωση μια εβδομάδα πριν
02 Σεπτεμβρίου 2020 19:03
Η Nintendo αλλάζει την πολιτική ακύρωσης προ-παραγγελίας για τα παιχνίδια του Switch

Η απροθυμία της Nintendo να επιτρέψει ακυρώσεις προ-παραγγελιών υπήρξε επίμαχο θέμα στο παρελθόν, με ομάδες υποστήριξης καταναλωτών στη Νορβηγία και στη Γερμανία να στέλνουν στα δικαστήρια την εταιρεία το 2018, υποστηρίζοντας ότι παραβίαζε τους νόμων της Νορβηγίας και της Ευρωπαϊκής Ένωσης αντίστοιχα. Η Nintendo, ωστόσο, κέρδισε νωρίτερα φέτος την απόρριψη αυτής της αγωγής σε γερμανικό δικαστήριο, αλλά ο Γερμανός εκπρόσωπος καταναλωτών είχε πει ότι θα ασκήσει έφεση.

Τα πράγματα δείχνουν ωστόσο να αλλάζουν κατά κάποιο τρόπο, αφού όπως αναφέρει μια ανάρτηση στο support site της Nintendo of America, πλέον δίνεται η δυνατότητα στους παίκτες να ακυρώσουν μια ψηφιακή προ-παραγγελία οποιαδήποτε στιγμή πριν από την επεξεργασία της πληρωμής, η οποία λαμβάνει μέρος επτά συνήθως ημέρες πριν από την κυκλοφορία του εκάστοτε παιχνιδιού.

Παρόμοιες ανακοινώσεις έχουν αναρτηθεί στους ιστότοπους της Nintendo of Europe και της Nintendo of Japan, με την τελευταία να διευκρινίζει ότι η πολιτική τίθεται σε ισχύ από την 1η Σεπτεμβρίου.

Για οποιαδήποτε νέα εξέλιξη μείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com.