Ο SSD και ο 3D ήχος πρωταγωνιστούν στο νέο διαφημιστικό του PS5 (ΒΙΝΤΕΟ)

Ενώ developers μιλούν για τα μοναδικά χαρακτηριστικά της κονσόλας
02 Σεπτεμβρίου 2020 13:42
Ο SSD και ο 3D ήχος πρωταγωνιστούν στο νέο διαφημιστικό του PS5 (ΒΙΝΤΕΟ)

Η Sony συνεχίζει την σταδιακή αποκάλυψη του PlayStation 5 και έτσι τώρα έδωσε στα φώτα της δημοσιότητας ένα νέο διαφημιστικό για την κονσόλα. Αυτό έχει τίτλο ‘Breathtaking Immersion’ και μέσα σε 30 δευτερόλεπτα τονίζει ότι το PS5 θα είναι ικανό να παρέχει εξαιρετικά γραφικά, γρήγορους χρόνους φόρτωσης και να σας κάνει να αισθανθείτε περισσότερα με τα adaptive triggers και το haptic feedback του DualSense χειριστηρίου, αλλά και χάρη στη νέα Tempest 3D AudioTech μηχανή ήχου.

Αξίζει να σημειωθεί πως το συγκεκριμένο διαφημιστικό συνόδευσε μια ανάρτηση στο PlayStation Blog, η οποία περιλαμβάνει σχόλια από διάφορους developers που αναπτύσσουν παιχνίδια για την κονσόλα. Συγκεκριμένα, το δημοσίευμα περιλαμβάνει δηλώσεις από δημιουργούς, με in-game παραδείγματα, σχετικά με το πως η Tempest 3D AudioTech engine και ο ταχύτατος SSD του PlayStation 5 θα διαμορφώσουν το μέλλον του gaming. Μπορείτε να βρείτε τη συγκεκριμένη ανάρτηση πατώντας εδώ.

Το PlayStation 5 αναμένεται να κυκλοφορήσει την εορταστική περίοδο του 2020. Για την ώρα οι τιμές των δύο εκδόσεων της κονσόλας, καθώς και η συγκεκριμένη ημερομηνίας κυκλοφορίας τους, παραμένουν άγνωστα. Ακολουθεί το εν λόγω διαφημιστικό.