Το Call of Duty: Black Ops Cold War θα υποστηρίζει ray-tracing (ΒΙΝΤΕΟ)

Δείτε το RTX trailer
02 Σεπτεμβρίου 2020 13:10
Το Call of Duty: Black Ops Cold War θα υποστηρίζει ray-tracing (ΒΙΝΤΕΟ)

Όπως ήδη γνωρίζαμε, οι PS5 και Xbox Series X εκδόσεις του Call of Duty: Black Ops Cold War θα υποστηρίζουν hardware-based ray-tracing. Αναμενόμενα, η Activision επιβεβαίωσε πως και η PC έκδοση του παιχνιδιού θα υποστηρίζει τη νέα αυτή τεχνολογία, για να προσφέρει πιο ρεαλιστικά γραφικά.

Συγκεκριμένα, οι Treyarch, Raven και Beenox που έχουν αναλάβει την ανάπτυξη του παιχνιδιού, συνεργάστηκαν με την Nvidia για να προσθέσουν στο παιχνίδι ray-traced εφέ, καθώς και υποστήριξη για τις τεχνολογίες Nvidia DLSS και Nvidia Reflex. Στο πλαίσιο της αποκάλυψης των νέων RTX 30 καρτών γραφικών της εταιρίας, λοιπόν, είδαμε ένα νέο gameplay βίντεο που παρουσιάζει τον αναβαθμισμένο τεχνικό τομέα και τα ειδικά RTX εφέ. Μπορείτε να δείτε το εν λόγω βίντεο στον player που ακολουθεί, ενώ περισσότερες πληροφορίες για τη συνεργασία των εταιριών θα βρείτε πατώντας εδώ.

Το Call of Duty: Black Ops Cold War θα καταφθάσει στις 13 Νοεμβρίου στα PS4, Xbox One και PC, με εκδόσεις και για τα Xbox Series X και PS5 όταν οι κονσόλες έρθουν στην αγορά.