Η νέα χαρακτήρας του Marvel’s Avengers είναι η Kate Bishop

Νέες πληροφορίες λίγες ώρες πριν το μεγάλο ντεμπούτο
02 Σεπτεμβρίου 2020 12:42
Η νέα χαρακτήρας του Marvel’s Avengers είναι η Kate Bishop

Έχουν απομείνει μόλις μερικές ώρες για το ντεμπούτο του Marvel’s Avengers και έτσι η Square Enix και η Crystal Dynamics πραγματοποίησαν ένα νέο War Table live stream, για να μοιραστούν περισσότερες πληροφορίες για το παιχνίδι. Το σόου ξεκίνησε αποτίοντας φόρο τιμής στον Chadwick Boseman, τον αστέρα του Black Panther του MCU, ο οποίος έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 43 ετών.

Στη συνέχεια, η ζωντανή μετάδοση εστίασε στην Kate Bishop. Πρόκειται για την επόμενη ηρωίδα της Marvel που θα προστεθεί στο πλούσιο roster του Marvel’s Avengers, στο πλαίσιο του πρώτου Operation του παιχνιδιού, το οποίο θα φέρει και νέο story περιεχόμενο. Ήδη γνωρίζουμε πως ο Hawkeye θα έρθει στο παιχνίδι με ένα από τα μελλοντικά updates, οπότε είναι λογικό που θα τον συνοδεύσει και η Kate.

Πέρα από τη νέα χαρακτήρα, το stream εστίασε και σε μερικά από τα modes και τα χαρακτηριστικά που θα μπορούν να απολαύσουν οι παίκτες στο παιχνίδι όταν κυκλοφορήσει. Παρακάτω θα βρείτε τόσο το σχετικό trailer της Kate Bishop, όσο και ολόκληρο το War Table σόου για περισσότερες πληροφορίες.

Το Marvel's Avengers αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 4 Σεπτεμβρίου για τα PS4, Xbox One, PC και Stadia. Παράλληλα, το παιχνίδι θα κυκλοφορήσει και στα Xbox Series X και PlayStation 5, όταν οι κονσόλες έρθουν στην αγορά.