Ο Del Toro αντιδρά για την ακύρωση του Silent Hills

"Αν θα μπορούσε να διασωθεί κάτι θα ήμουν περισσότερο από ευχαριστημένος."
16 Μαΐου 2015 13:39
Ο Del Toro αντιδρά για την ακύρωση του Silent Hills

Ο διάσημος σκηνοθέτης ταινιών και πρώην συνεργάτης του Hideo Kojima, Guillerno Del Toro, μοιράστηκε την άποψη του για την απότομη ακύρωση του Silent Hills από την Konami, την ώρα που η εταιρία έχει αποσύρει το demo του παιχνιδιού από το PlayStation Store.

O ίδιος δήλωσε στο IGN: "Ειλικρινά με εξέπληξε η είδηση αυτή, ήταν μια βιαστική προσέγγιση, με την ακύρωση να είναι διφορούμενη και καθόλου προσεκτική". Συνέχισε λέγοντας: "Ο Hideo και εγώ ήμασταν σε στενή επαφή και ο ίδιος ξέρει πως θα ήμουν ο μόνος που θα τον ακολουθούσε μέχρι το τέλος. Πιστεύω αν κάτι θα μπορούσε να διασωθεί, θα ήμουν περισσότερο από ευχαριστημένος".

Ωστόσο είναι η δεύτερη φορά που ο σκηνοθέτης συνεργάζεται για τη δημιουργία ενός video game και επίσης η δεύτερη φορά που η συνεργασία είχε άδοξο τέλος. Αφού η THQ το 2010 ανακοίνωσε το παιχνίδι με την ονομασία Insane, το οποίο ακυρώθηκε κατά τη διάλυση της εταιρίας το 2012. Ο ίδιος δήλωσε για το συγκεκριμένο γεγονός: "Ξέρετε ότι προσπάθησα δύο φορές και δεν ξέρω αν θα προσπαθούσα ξανά. Στην μία περίπτωση η εταιρία διαλύθηκε και στην άλλη είχαμε τον απρόσμενο χωρισμό του Kojima με την Konami".

Tags: