Το Cyberpunk 2077 εντυπωσιάζει στο νέο του Ray Tracing trailer

Η Night City όπως δεν την έχετε ξαναδεί!
02 Σεπτεμβρίου 2020 12:08
Το Cyberpunk 2077 εντυπωσιάζει στο νέο του Ray Tracing trailer

Η CD Projekt Red δανείστηκε λίγο από τον χρόνο του ειδικού event της Nvidia για την παρουσίαση των νέων καρτών της GeForce RTX 30 σειράς, έτσι ώστε να δημοσιεύσει ένα ολοκαίνουργιο trailer για το Cyberpunk 2077. Αναμενόμενα, αυτό εστιάζει στην PC έκδοση του τίτλου και στις προηγμένες τεχνολογίες γραφικών που θα υποστηρίζει. Συγκεκριμένα, τα πλάνα του trailer προέρχονται από ένα PC που ήταν εξοπλισμένο με μια από τις νέες GPUs της Nvidia και είναι 4K ανάλυσης, με Ultra Settings και ‘RTX On’.

Όσον αφορά το ray-tracing, ο άκρως αναμενόμενος τίτλος θα υποστηρίζει ray-traced diffuse illumination, ray-traced reflections, ray-traced ambient occlusion, αλλά και ray-traced shadows. Το καλό είναι πως θα υπάρχει υποστήριξη και για το NVIDIA DLSS, το οποίο σίγουρα θα βοηθά σημαντικά την απόδοση όταν όλες οι παραπάνω επιλογές είναι ενεργοποιημένες.

Το Cyberpunk 2077 αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 19 Νοεμβρίου για PS4, Xbox One και PC. Οι PS5 και Xbox Series X εκδόσεις του τίτλου δεν έχουν ακόμη συγκεκριμένη ημερομηνία κυκλοφορίας. Παρακάτω ακολουθεί το εν λόγω trailer.