Η Ubisoft αλλάζει ξανά τις marketing συμφωνίες της

Αφήνει το Xbox One και επιστρέφει στο PS4
16 Μαΐου 2015 12:26
Η Ubisoft αλλάζει ξανά τις marketing συμφωνίες της

Η Ubisoft με την κυκλοφορία του Assasin's Creed Unity έδειξε να έχει κλείσει συμφωνία προώθησης του Xbox One τοποθετώντας το κουτί της Xbox έκδοσης στη πρώτη σειρά των posters και των trailers του τίτλου. Αυτό από μόνο του είχε θετικό αντίκτυπο στις πωλήσεις της next-gen κονσόλας της Microsoft ιδιαίτερα την περίοδο των γιορτών. Να υπενθυμίσουμε ότι παρόμοια τακτική είχε ακολουθήσει και στο παρέλθον προωθώντας όμως αυτή τη φορά το PS4 μέσω του Watchdogs.

Φαίνεται ότι η Ubisoft άλλαξε ξανά γραμμή πλεύσης και έπεστρεψε στη συνεργασία της με τη Sony καθώς από το υλικό που είδαμε για το Assasin's Creed Syndicate φαίνεται πως το παιχνίδι προωθείται και πάλι με πρωτεύουσα πλατφόρμα το PS4. Κάτι τέτοιο δεν θα φάνταζε απίθανο μιας και οι πωλήσεις PS4 τίτλων έφεραν πολλά χρήματα στα ταμεία της Ubisoft το περασμένο έτος.

Για την ώρα δεν μπορούμε να πούμε κάτι με σιγουριά όμως με βάση τα γεγονότα δεν αποκλείεται και φέτος στην περίοδο των γιορτών να δούμε κάποιο bundle του PS4 με το Assasin's Creed Syndicate.

Tags: