Εκνευρισμένος ο voice actor του Frank Woods που δε συμμετέχει στο Call of Duty: Black Ops Cold War

Έδωσε σε άλλον ηθοποιό το ρόλο η Activision
31 Αυγούστου 2020 11:42
Εκνευρισμένος ο voice actor του Frank Woods που δε συμμετέχει στο Call of Duty: Black Ops Cold War

Η επιστροφή του λατρεμένου χαρακτήρα Frank Woods από το πρώτο Black Ops ήταν ένα από τα χαρακτηριστικά τα οποία διαφήμισε ιδιαίτερα η Activision μαζί με την ανακοίνωση του Call of Duty: Black Ops Cold War. Στο trailer ανακοίνωσης και στο cinematic που είδαμε στην gamescom 2020, ο Woods έδινε βροντερό το παρών, ωστόσο οι παρατηρητικοί παίκτες της σειράς αντιλήφθηκαν πως κάτι είναι διαφορετικό. Πράγματι, η φωνή του χαρακτήρα δεν είναι η ίδια, αφού η Activision έκανε recast τον αρχικό voice actor, James C Burns. Το αξιοσημείωτο είναι πως η απόφαση αυτή δεν άρεσε ιδιαίτερα στον προηγούμενο ηθοποιό, ο οποίος εξέφρασε δημόσια τη δυσαρέσκειά του.

Συγκεκριμένα, στο πλαίσιο ενός Q&A βίντεο δήλωσε χαρακτηριστικά:

Είμαι σίγουρος πως η ιστορία θα είναι φανταστική. Είναι απλά ότι θα μπορούσα να φέρω σε αυτή όλα όσα ξέρω…έχω 80,000 κιλά βάρους να δώσω σε αυτόν τον χαρακτήρα. Δε θέλω να επιτεθώ σε οποίον έχουν επιλέξει για το ρόλο, απλά δεν έχει το background που έχω εγώ με τον Woods. Έχω περάσει 11 χρόνια με αυτόν τον τύπο…

Αυτός είναι ο λόγος του εκνευρισμού μου. Θα έπαιζα γαμ***να τέλεια το ρόλο. Όχι ότι ο νέος τύπος δε θα κάνει καλή δουλειά. Είμαι βέβαιος γι’ αυτό. Είναι επαγγελματίας ηθοποιός. Είμαι σίγουρος πως θα τα πάει καλά. Απλά θα ήθελα να έχω μια ευκαιρία. Πιστεύω πως πραγματικά θα έκανα καλή δουλειά. Με πείραξε που δεν είχα την ευκαιρία. Αυτό είναι όλο.

Το εν λόγω βίντεο ακολουθεί παρακάτω.

Ο James δε στάθηκε μόνο σε αυτό, αλλά αποφάσισε να διακωμωδήσει συγχρόνως το γεγονός δημοσιεύοντας και ένα χιουμοριστικό βίντεο στο κανάλι του στο YouTube, ενώ διέψευσε και μερικές φήμες.

Για την ώρα, η Activision δεν έχει ανακοινώσει το νέο ηθοποιό που χαρίζει τη φωνή του στον λατρεμένο χαρακτήρα. Μάλιστα και οι Alex Mason και Jason Hudson έχουν αλλάξει voice actors, κάτι ιδιαίτερα περίεργο αν αναλογιστούμε πως το παιχνίδι είναι απευθείας sequel και όχι reboot.

Όσον αφορά το νέο cast που έχει επιστρατεύσει η Activision, ο Russell Adler ενσαρκώνεται από τον Bruce Thomas, η Helen A. Park από την Lily Cowles, ο Lazar Azoulay από τον Dayoub και τέλος ο Lawrence Sims δανείζεται τη φωνή του Reggie Watkins. Τέλος, ο κεντρικός villain ενσαρκώνεται από τον David Negahban, τον οποίο ενδεχομένως γνωρίζετε από την ταινία Aladdin ή από τη σειρά Homeland.

Το Call of Duty: Black Ops Cold War θα καταφθάσει στις 13 Νοεμβρίου στα PS4, Xbox One και PC, με εκδόσεις και για τα Xbox Series X και PS5 όταν οι κονσόλες έρθουν στην αγορά.