Πάνω από έξι εκατομμύρια παίκτες δοκίμασαν την beta του Marvel’s Avengers

Αποκαλύφθηκαν οι αλλαγές που σκοπεύει να κάνει η ομάδα
31 Αυγούστου 2020 09:11
Πάνω από έξι εκατομμύρια παίκτες δοκίμασαν την beta του Marvel’s Avengers

Η αντίστροφη μέτρηση για την κυκλοφορία του Marvel’s Avengers έχει ξεκινήσει, αφού απομένουν μόλις λίγα εικοσιτετράωρα μέχρι η τελική έκδοση του παιχνιδιού να φτάσει στα ράφια των καταστημάτων. Στο πλαίσιο αυτό, η Crystal Dynamics αποκάλυψε μερικά εντυπωσιακά στατιστικά από την beta του παιχνιδιού που πλέον ολοκληρώθηκε.

Συγκεκριμένα, στα τρία σαββατοκύριακα που ήταν διαθέσιμη στα PS4, Xbox One και PC, η δοκιμαστική έκδοση προσέλκυσε περισσότερους από έξι εκατομμύρια παίκτες. Αυτοί με τη σειρά τους έκαναν 200 εκατομμύρια Hulk Smashes, κάλεσαν 22 εκατομμύρια Hulk Busters, αντιμετώπισαν περισσότερους από 300 εκατομμύρια εχθρούς και βρήκαν 175 χιλιάδες κομμάτια legendary gear. Συνολικά, η κοινότητα αφιέρωσε στον τίτλο περισσότερες από 27 εκατομμύρια ώρες παιχνιδιού. Μπορείτε να δείτε το γράφημα με όλα τα εντυπωσιακά στατιστικά πατώντας εδώ.

Το στούντιο τονίζει ότι χάρη στη beta συγκέντρωσε πολύτιμο feedback και έτσι σκοπεύει να προβεί σε διάφορες αλλαγές μέχρι την κυκλοφορία του τίτλου. Μεταξύ άλλων υποσχέθηκε διορθώσεις στο matchmaking, βελτιώσεις που αφορούν τις αποστολές, τα War Zones και τους χαρακτήρες, καθώς και προσθήκη επιλογών για το Camera Shake και το Motion Blur που ενοχλούσε πολλούς. Μπορείτε να διαβάσετε αναλυτικά για όλες τις αλλαγές που σκοπεύει να κάνει η ομάδα πατώντας εδώ.

Για την ιστορία, πρόσφατα οι δημιουργοί αποκάλυψαν αναλυτικές πληροφορίες και για το gear, τα cosmetics και τα battle passes του τίτλου. Μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα για αυτά πατώντας εδώ.

Το Marvel's Avengers αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 4 Σεπτεμβρίου για τα PS4, Xbox One, PC και Stadia. Παράλληλα, το παιχνίδι θα κυκλοφορήσει και στα Xbox Series X και PlayStation 5, όταν οι κονσόλες έρθουν στην αγορά.