Το μαγευτικό Raji: An Ancient Epic έρχεται στα PS4, Xbox One και PC

Κυκλοφορεί ήδη στο Switch
29 Αυγούστου 2020 12:13
Το μαγευτικό Raji: An Ancient Epic έρχεται στα PS4, Xbox One και PC

Η ινδική μυθολογία σίγουρα αποτελεί μια θεματολογία που πολύ λίγα βιντεοπαιχνίδια έχουν αγγίξει στο χώρο, παρά τον πλούτο που κρύβει. Αυτό έρχεται να αλλάξει, ωστόσο, με το νέο indie τίτλο Raji: An Ancient Epic της Nodding Heads Games, το οποίο κυκλοφόρησε στις 18 Αυγούστου στο Nintendo Switch. Ενώ γνωρίζαμε πως θα έρθει και σε περισσότερες πλατφόρμες, το στούντιο δεν είχε αποκαλύψει μέχρι τώρα την ημερομηνία διάθεσης σε αυτές. Σύμφωνα, λοιπόν, με μια νέα ανακοίνωση που εξέδωσε, οι εκδόσεις των PS4, Xbox One και PC καταφθάνουν τον ερχόμενο Οκτώβριο.

Το Raji: An Ancient Epic ένα action adventure που τοποθετείται στην αρχαία Ινδία, έχοντας για πρωταγωνίστρια την Raji. Πρόκειται για ένα νεαρό κορίτσι, το οποίο επιλέχθηκε από τους θεούς για να πολεμήσει και να σταθεί απέναντι στην εισβολή από δαίμονες που απειλούν με αφανισμό το βασίλειο των ανθρώπων, ζητώντας εκδίκηση για την ήττα τους που υπέστησαν στον προηγούμενο μεγάλο πόλεμο κατά των θεών.

Το παιχνίδι σας καλεί να βιώσετε μια συναρπαστική ιστορία με επιρροές απ’ την μυθολογία των Ινδουιστών και του Μπαλί, με πανέμορφο εικαστικό και ένα συναρπαστικό σύστημα μάχης με δυνάμεις και όπλα σφυριλατημένα απ’ το χέρι των θεών.

Το Raji: An Ancient Epic έρχεται στις 15 Οκτωβρίου για PS4, Xbox One και PC, ενώ είναι ήδη διαθέσιμο στο Switch από τις 18 Αυγούστου. Δείτε το gameplay trailer του παιχνιδιού στον player που ακολουθεί.