Ο Robert Pattinson αποκάλυψε το αγαπημένο του παιχνίδι και ναι, είναι ένας από εμάς

Mάλλον δεν είναι αυτό που νομίζετε
28 Αυγούστου 2020 18:16
Ο Robert Pattinson αποκάλυψε το αγαπημένο του παιχνίδι και ναι, είναι ένας από εμάς

Τις τελευταίες ημέρες, ο Robert Pattinson βρίσκεται στο επίκεντρο των διαδικτυακών συζητήσεων. Ένας από τους λόγους είναι φυσικά το ολοκαίνουργιο trailer του ‘The Batman’ που είδαμε στο πλαίσιο του DC FanDome event, παίρνοντας μια πρώτη γεύση από τη νέα έκδοση του σκοτεινού ιππότη, το ρόλο του οποίου έχει αναλάβει ο Pattinson. Σα να μην έφτανε αυτό, ο γνωστός ηθοποιός έχει βασικό ρόλο και στην ολοκαίνουργια ταινία του Christopher Nolan, TENET, η οποία έκανε το ντεμπούτο της πριν μερικά εικοσιτετράωρα.

Έτσι, στο πλαίσιο μιας συνέντευξης που παραχώρησε στο GameSpot ως μέρος της προώθησης του TENET, ο Pattinson αποκάλυψε ποιο είναι το αγαπημένο του παιχνίδι όλων των εποχών. Ναι, ο Pattinson σε αντίθεση με την συμπρωταγωνίστριά του, Elizabeth Debicki, δήλωσε πως ασχολείται με το χόμπι και το αγαπημένο του παιχνίδι είναι ένα που χάραξε με χρυσά γράμματα το όνομά του στην ιστορία του gaming το 1997. Ο λόγος γίνεται για το λατρεμένο JRPG, Final Fantasy VII του PlayStation 1. Ο Pattinson, μάλιστα, δήλωσε πως ένα από τα συμβάντα του παιχνιδιού τον έκανε να κλάψει, κάτι που δεν έχει συμβεί πολλές άλλες φορές στη ζωή του.

Η επιλογή του δεν πέρασε φυσικά απαρατήρητη. Μέσα από τον επίσημο λογαριασμό της στο Twitter, η Square Enix σχολίασε το γεγονός, επισημαίνοντας πως ο ηθοποιός έχει ‘καλό γούστο’. Παρακάτω θα βρείτε το σχετικό tweet, το οποίο περιλαμβάνει και το αντίστοιχο απόσπασμα της συνέντευξης, ενώ πρέπει να σας προειδοποιήσουμε πως ο Pattinson αναφέρεται και σε ένα σημαντικό spoiler του Final Fantasy VII.