Το HITMAN 3 θα προσφέρει δωρεάν αναβάθμιση στις εκδόσεις των PS5 και Xbox Series X

Αποκαλύφθηκε και η ημερομηνία κυκλοφορίας του
28 Αυγούστου 2020 16:03
Το HITMAN 3 θα προσφέρει δωρεάν αναβάθμιση στις εκδόσεις των PS5 και Xbox Series X

Η IO Interactive δηλώνει έτοιμη για την κυκλοφορία του HITMAN 3 και έτσι μέσα από την επίσημη ιστοσελίδα της αποκάλυψε την ημερομηνία κυκλοφορίας του παιχνιδιού, τις εκδόσεις του, τα μπόνους προ-παραγγελίας, αλλά και τα πλάνα της για τη δωρεάν αναβάθμιση στη next-gen έκδοση.

Το HITMAN 3 είναι προγραμματισμένο να κυκλοφορήσει, λοιπόν, στα PS4, PS5, Xbox Series X, Xbox One, Google Stadia και PC μέσω Epic Games Store, στις 20 Ιανουαρίου του 2021. Οι παίκτες θα έχουν τη δυνατότητα να επιλέξουν μεταξύ της Standard Edition που περιλαμβάνει το βασικό παιχνίδι, αλλά και της Deluxe Edition που περιλαμβάνει το βασικό παιχνίδι και το Deluxe Pack.

Μπορείτε να δείτε τα περιεχόμενα της Deluxe Edition και τα μπόνους προ-παραγγελίας μέσα από το εικαστικό που ακολουθεί.

Περνώντας τώρα στις next-gen εκδόσεις, όλοι όσοι αγοράσουν ψηφιακά το παιχνίδι στο PlayStation 4 θα μπορούν να κατεβάσουν δωρεάν την έκδοση του PlayStation 5, μόλις αυτή κυκλοφορήσει. Δυστυχώς, αυτή η προσφορά δεν φαίνεται να ισχύει και για τα retail αντίτυπα. Στην πλευρά του Xbox τώρα, το παιχνίδι κάνει χρήση της Smart Delivery τεχνολογίας, οπότε κάθε αντίτυπο του HITMAN 3 περιλαμβάνει και την Xbox One και την Xbox Series X έκδοση χωρίς καμία επιπλέον χρέωση.

Για να συνοδεύσει την παραπάνω ανακοίνωση, η IO Interactive μοιράστηκε και ένα νέο trailer για το παιχνίδι, το οποίο εστιάζει στην τοποθεσία Dartmoor στην Αγγλία, την οποία θα επισκεφτούν οι παίκτες στη νέα περιπέτεια του Agent 47.