Το Lemnis Gate είναι ένα ασυνήθιστο tactical FPS που θα μπορείτε να χειραγωγήσετε το χρόνο

Μέσα από αγώνες των 25 λεπτών
28 Αυγούστου 2020 14:11
Το Lemnis Gate είναι ένα ασυνήθιστο tactical FPS που θα μπορείτε να χειραγωγήσετε το χρόνο

Κατά τη διάρκεια του Opening Night Live της gamescom 2020, το καναδικό στούντιο Ratloop Games ανακοίνωσε το Lemnis Gate. Πρόκειται για ένα tactical turn-based first-person shooter, το οποίο προσκαλεί τους παίκτες να αγωνιστούν σε μάχες 'τεσσάρων διαστάσεων' που θα δοκιμάσουν την ευφυΐα τους.

Η ιστορία του παιχνιδιού τοποθετείται στο μακρινό μέλλον, όπου η ανθρωπότητα βρίσκεται στο χείλος της εξαφάνισης. Σε μια ανέλπιστη προσπάθεια να αποφύγει τη μοίρα της, δημιούργησε μια τεράστια διαστρική συσκευή, η οποία μόλις ενεργοποιηθεί θα επιστρέψει τον πλανήτη Γη 50 χρόνια πίσω, ώστε να προλάβει την καταστροφή. Ωστόσο, ένας σωρός από παράλληλα σύμπαντα είχε την ίδια ιδέα, με αποτέλεσμα να ξεσπάσει μια τεράστια μάχη μεταξύ τους για το ποιος θα ενεργοποιήσει πρώτος τη συσκευή προκειμένου να σωθεί.

Σε κάθε γύρο των 25 λεπτών (ο οποίος είναι real time χρόνος), οι μαχητές θα παίρνουν διαδοχικά μέρος στις μάχες, προσθέτοντας τους χαρακτήρες τους στον ίδιο κάθε φορά βρόχο, με επιπρόσθετες ωστόσο κινήσεις, δημιουργώντας έτσι έναν δυναμικό γύρο παιχνιδιού. Ο director του Lemnis Gate, James Anderson, μιλώντας γι’ αυτό δήλωσε:

Θέλαμε να δημιουργήσουμε κάτι διαφορετικό στο genre των first-person shooters. Οπότε, πήραμε τα FPS, τα οποία ο κόσμος ξέρει και αγαπά και τους δώσαμε μια τροπή που αλλάξει ριζικά το παιχνίδι κάθε φορά που παίζεις και ιδιαίτερα τον τρόπο που σκέφτεσαι.

Το Lemnis Gate αναμένεται να κυκλοφορήσει για PC, PS4, Xbox One και πιθανώς στα PS5 και Xbox Series X κάποια στιγμή το 2021. Δείτε το trailer στον player που ακολουθεί.