Το Ratchet & Clank: Rift Apart ρίχνει ξανά σαγόνια με επτά λεπτά gameplay από το PS5

Μια νέα ματιά στην περιπέτεια της Insomniac Games
27 Αυγούστου 2020 22:47
Το Ratchet & Clank: Rift Apart ρίχνει ξανά σαγόνια με επτά λεπτά gameplay από το PS5

Πιστή στην υπόσχεσή της, η Insomniac Games δανείστηκε λίγο από το χρόνο του Opening Night Live της gamescom 2020 για να παρουσιάσει ένα ολοκαίνουργιο gameplay demo από το Ratchet & Clank: Rift Apart. Πρόκειται για τον δεύτερο αποκλειστικό τίτλο που αναπτύσσει η Insomniac, παράλληλα με το Spider-Man: Miles Morales για το PlayStation 5.

Η πρώτη φορά που είχαμε δει το παιχνίδι ήταν το Future of Gaming event του PlayStation τον Ιούνιο, στο πλαίσιο του οποίου είχαν δημοσιευτεί μερικά gameplay αποσπάσματα και ένα trailer ανακοίνωσης. Το gameplay που παρουσιάστηκε τώρα στην σκηνή της gamescom έχει διάρκεια επτά λεπτά και παρουσιάζει ένα αδιάκοπο τμήμα gameplay με περισσότερα πλάνα από το ίδιο σημείο του παιχνιδιού που είχαμε δει στο παρελθόν. Για άλλη μια φορά, ο τεχνικός τομέας που θυμίζει ταινία της Pixar καταφέρνει να ξεχωρίσει. Μπορείτε να δείτε το εν λόγω βίντεο μέσα από τον player που ακολουθεί.

Το Ratchet & Clank: Rift Apart βρίσκεται υπό ανάπτυξη αποκλειστικά για το PlayStation 5. Η ημερομηνία κυκλοφορίας του δεν έχει αποκαλυφθεί ακόμη, αλλά οι δημιουργοί τόνισαν ότι θα καταφθάσει στο 'παράθυρο κυκλοφορίας' της κονσόλας.