To Fall Guys Season 2 είναι γεγονός! – Δείτε το trailer

Έτοιμοι για νέες ξεκαρδιστικές περιπέτειες;
27 Αυγούστου 2020 22:27
To Fall Guys Season 2 είναι γεγονός! – Δείτε το trailer

Από την gamescom 2020 δε θα μπορούσε να λείπει και ένα από τα πιο “hot” παιχνίδια του καλοκαιριού, το Fall Guys: Ultimate Knockout. Συγκεκριμένα, η Mediatonic αποκάλυψε τη νέα θεματολογία του Season 2, η οποία θα έχει έντονο άρωμα από medieval σκηνικά με πολλά mini games και κοστούμια για τους χαρακτήρες.

Στην επερχόμενη σεζόν οι παίκτες θα αναμετρηθούν σε τεράστια κάστρα, ενώ παράλληλα θα μπορούν να ντυθούν με διάφορα σχετικά skins, όπως δράκους, ιππότες, Βίκινγκ, μάγους και διάφορα άλλα. Πολλά από τα courses που θα έρθουν είναι εμπνευσμένα από το “epic quests”, αλλά δυστυχώς δεν ανακοινώθηκε το πότε θα καταφθάσει η νέα σεζόν, καθώς η πρώτη έχει «πολύ ψωμί ακόμη», σύμφωνα με τον lead designer, Joe Walsh.

Δείτε το βίντεο παρακάτω:

Πρόσφατα σάς είχαμε ενημερώσει με σχετική είδηση, ότι το internet δεν μπορεί να χωνέψει το πόσο ψηλοί είναι οι “guys” του παιχνιδιού, με εκατοντάδες tweets να κάνουν το γύρο του διαδικτύου.

Το Fall Guys: Ultimate Knockout είναι αυτή τη στιγμή διαθέσιμο για PS4 και PC. Δείτε το trailer της 2ης σεζόν μέσα από τον player παρακάτω.