Στα €74,99 το Call of Duty: Black Ops Cold War στα PS5 και Series X - H Activision ανεβάζει τις τιμές

Μπερδεμένη η κατάσταση με τις δωρεάν αναβαθμίσεις
27 Αυγούστου 2020 19:43
Στα €74,99 το Call of Duty: Black Ops Cold War στα PS5 και Series X - H Activision ανεβάζει τις τιμές

Ακολουθώντας το δρόμο που χάραξε η Take-Two με το NBA 2K21, η Activision γνωστοποίησε πως θα ανεβάσει τις τιμές των παιχνιδιών της με την άφιξη των κονσολών νέα γενιάς. Συγκεκριμένα, πριν μερικές ώρες ξεκίνησαν οι προ-παραγγελίες του Call of Duty: Black Ops Cold War και όσοι θέλουν να προμηθευτούν την έκδοση του PlayStation 5 ή του Xbox Series X θα χρειαστεί αντίστοιχα να δαπανήσουν €74,99. Αντιθέτως, όπως είναι καθιερωμένο, οι εκδόσεις των PlayStation 4 και Xbox One θα κοστίζουν €69,99.

Μάλιστα, η κατάσταση είναι αρκετά μπερδεμένη όσον αφορά τις δωρεάν αναβαθμίσεις για την επόμενη γενιάς. Τα πράγματα, λοιπόν, έχουν ως εξής:

  • Οι ψηφιακές εκδόσεις των PS4 και Xbox One θα μπορούν να αναβαθμιστούν μέσα από τα PlayStation Store και Microsoft Store στις PlayStation 5 και Xbox Series X εκδόσεις αντίστοιχα, έναντι ενός μικρού ποσού.
  • Στις φυσικές εκδόσεις τώρα, η PS4 έκδοση θα μπορεί να αναβαθμιστεί μέσα από το PlayStation Store, αλλά οι παίκτες θα πρέπει να έχουν τον δίσκο εντός του PS5 τους. Η φυσική Xbox One έκδοση δεν θα μπορεί να αναβαθμιστεί στην Series X έκδοση και θα είναι playable μόνο ως backwards compatible τίτλος στη νέα γενιά.
  • Η φυσική έκδοση του PlayStation 5 θα είναι playable μόνο στο PlayStation 5.
  • Αντιθέτως, η φυσική έκδοση του Xbox Series X θα είναι playable και στο Xbox Series X, αλλά και στο Xbox One. Αξίζει να σημειωθεί πως το εξώφυλλο μοιάζει πολύ για τις Xbox εκδόσεις και έχει μπερδέψει πολλούς χρήστες, οπότε θα πρέπει να είστε προσεκτικοί.
  • Τέλος, θα υπάρχει και το ψηφιακό Cross-Gen Bundle που θα περιλαμβάνει και τις δύο εκδόσεις του παιχνιδιού για τα PlayStation 4 και PlayStation 5 ή αντίστοιχα τα Xbox One και Xbox Series X.

Μπορείτε να βρείτε περισσότερες πληροφορίες στην επίσημη σελίδα της Activision.

Το Call of Duty: Black Ops Cold War, λοιπόν, θα καταφθάσει στις 13 Νοεμβρίου στα PS4, Xbox One και PC, με εκδόσεις και για τα Xbox Series X και PS5 όταν οι κονσόλες έρθουν στην αγορά.