Ξεκινούν σταδιακά οι κρατήσεις για τις προ-παραγγελίες του PlayStation 5

Προς το παρόν μόνο για το εξωτερικό
27 Αυγούστου 2020 18:38
Ξεκινούν σταδιακά οι κρατήσεις για τις προ-παραγγελίες του PlayStation 5

Η Sony φαίνεται πως προετοιμάζει το έδαφος για να ξεκινήσουν οι προ-παραγγελίες του PlayStation 5 στο άμεσο μέλλον, αφού ενημέρωσε την επίσημη σελίδα της κονσόλας με μια νέα σχετική ενότητα. Όπως μπορείτε να δείτε πατώντας εδώ, η Sony ενημερώνει τους καταναλωτές πως θα υπάρξει περιορισμένη ποσότητα PS5 κονσολών για προ-παραγγελία και έτσι θέλει να προσκαλέσει μερικούς από τους υπάρχοντες καταναλωτές της, έτσι ώστε να είναι οι πρώτοι που θα κάνουν προ-παραγγελία απευθείας από τη Sony.

Όσοι ενδιαφέρονται μπορούν να εκδηλώσουν ενδιαφέρον, κάνοντας κράτηση, αφού συνδεθούν με τον PSN λογαριασμό τους. Αν επιλεγούν θα λάβουν ένα σχετικό e-mail πριν αρχίσουν τα pre-orders, ωστόσο η εταιρία συμβουλεύει πως και πάλι θα πρέπει να δράσουν γρήγορα.

Αξίζει να σημειωθεί πως η σχετική ενέργεια αφορά για την ώρα μόνο τους Αμερικανούς καταναλωτές. Ωστόσο, σίγουρα φαίνεται πως η αποκάλυψη της τιμής και της ημερομηνίας κυκλοφορίας της κονσόλας βρίσκεται προ των πυλών. Για οτιδήποτε νεότερο, λοιπόν, σχετικά με το PlayStation 5 μείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com.