Γίνε Geralt με το νέο The Witcher παιχνίδι για iOS και Android που θυμίζει Pokémon GO (ΒΙΝΤΕΟ)

Πρώτο trailer για το augmented-reality RPG
26 Αυγούστου 2020 17:43
Γίνε Geralt με το νέο The Witcher παιχνίδι για iOS και Android που θυμίζει Pokémon GO (ΒΙΝΤΕΟ)

Η CD PROJEKT μόλις ανακοίνωσε το νέο The Witcher παιχνίδι. Όχι, δεν είναι αυτό που νομίζετε. Ο λόγος γίνεται για το The Witcher: Monster Slayer, το οποίο δε συνεχίζει την ιστορία του Geralt, αλλά αντιθέτως προσκαλεί τους παίκτες να γίνουν οι ίδιοι επαγγελματίες κυνηγοί τεράτων.

Πιο αναλυτικά, πρόκειται για ένα επαυξημένης πραγματικότητας RPG που χρησιμοποιεί την πραγματική σας τοποθεσία και σας προκαλεί να γίνετε επαγγελματίες κυνηγοί τεράτων. Όπως συμβαίνει και με άλλα παιχνίδια του εν λόγω είδους, όπως είναι για παράδειγμα το εξαιρετικά δημοφιλές Pokémon GO, θα μπορείτε μέσα από το smartphone σας να εντοπίσετε τέρατα από τον κόσμο του Witcher που τριγυρνούν “δίπλα σας”. Για να τα αντιμετωπίσετε θα πρέπει να ακολουθήσετε τα ίχνη τους και να προετοιμαστείτε για τη μάχη, χρησιμοποιώντας τις καιρικές συνθήκες, την ώρα και τις Witcher γνώσεις σας για κάθε δυνατό πλεονέκτημα.

Το The Witcher: Monster Slayer αναμένεται να κυκλοφορήσει στις iOS και Android συσκευές σύντομα. Αξίζει να σημειωθεί πως την ανάπτυξή του έχει αναλάβει η Spokko, η οποία εντάσσεται στην οικογένεια της CD PROJEKT.

Παρακάτω ακολουθεί το επίσημο trailer που συνόδευσε την ανακοίνωση.