Έρχονται ολοκαίνουργια gameplay πλάνα από το Ratchet & Clank του PS5

Ένας ακόμη λόγος να συντονιστείτε στο Opening Night Live του Geoff Keighley
26 Αυγούστου 2020 17:20
Έρχονται ολοκαίνουργια gameplay πλάνα από το Ratchet & Clank του PS5

Η αντίστροφη μέτρηση για την gamescom 2020 έχει ξεκινήσει, αφού το εναρκτήριο σόου της, Opening Night Live, αναμένεται να μεταδοθεί ζωντανά σε περίπου ένα εικοσιτετράωρο. Όπως φαίνεται, οι gamers που ανυπομονούν να δουν περισσότερα gameplay πλάνα από τους τίτλους του PS5 θα πρέπει να συντονιστούν.

Συγκεκριμένα, όπως γνωστοποίησε μέσα από τον επίσημο λογαριασμό του στο Twitter ο παρουσιαστής, Geoff Keighley, μεταξύ άλλων θα δούμε ένα ολοκαίνουργιο εκτεταμένο gameplay demo από το Ratchet & Clank: Rift Apart του PlayStation 5. Πρόκειται για τον δεύτερο αποκλειστικό τίτλο που αναπτύσσει η Insomniac Games, παράλληλα με το Spider-Man: Miles Morales. Μέχρι στιγμής έχουμε δει μόνο ένα trailer και λίγα in-game πλάνα από το παιχνίδι. Αυτό θα αλλάξει ωστόσο στο Opening Night Live που θα μεταδοθεί ζωντανά αύριο, Πέμπτη 27 Αυγούστου στις 9:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδος).

Παρακάτω θα βρείτε το σχετικό tweet.

Για την ώρα, το Ratchet & Clank: Rift Apart δεν έχει επίσημη ημερομηνία κυκλοφορίας, κάτι που ενδέχεται επίσης να αλλάξει μαζί με την αποκάλυψη των νέων gameplay πλάνων σε λίγες ώρες. Μέχρι τότε, μπορείτε να δείτε ξανά το trailer ανακοίνωσης του παιχνιδιού μέσα από τον player που ακολουθεί.