Το Fall Guys έχει τα περισσότερα downloads στην ιστορία του PS Plus

Αδιαμφισβήτητα το πιο “hot” παιχνίδι του καλοκαιριού
26 Αυγούστου 2020 17:08
Το Fall Guys έχει τα περισσότερα downloads στην ιστορία του PS Plus

Το Fall Guys: Ultimate Knockout κυκλοφορεί εδώ και λίγο καιρό και καθε μέρα βρίσκεται στην πρώτη γραμμή των πιο “hot” παιχνιδιών της περιόδου. Ο τίτλος της Mediatonic κατάφερε πολύ γρήγορα να σκαρφαλώσει στην πρώτη θέση του Twitch και εκτός από αυτό, σημείωσε εξαιρετικές πωλήσεις στο Steam.

Από τις αρχές του μήνα το Fall Guys είναι δωρεάν για τους συνδρομητές του PlayStation Plus, μαζί με το Call of Duty: Modern Warfare 2 Remastered. Με τον Αύγουστο να φτάνει σιγά σιγά στο τέλος του, η Sony, μέσα από τον επίσημο λογαριασμό του PlayStation στο Twitter, προέβη σε μια ανακοίνωση όσον αφορά τα downloads του τίτλου.

Συγκεκριμένα, όπως γνωστοποίησε η εταιρία, το Fall Guys έχει πλέον τα περισσότερα downloads στην ιστορία του PlayStation Plus. Δυστυχώς, δεν ανέφερε πόσα είναι ακριβώς τα downloads, αλλά πιθανότατα να πρόκειται για ένα πολύ υψηλό νούμερο αν σκεφτεί κανείς ότι η συνδρομητική υπηρεσία της Sony έχει προσφέρει παιχνίδια όπως τα Uncharted: The Nathan Drake Collection και Batman: Arkham Knight.

Το Fall Guys: Ultimate Knockout κυκλοφορεί αυτή τη στιγμή για PlayStation 4 και PC.