ΦΗΜΗ: Το Nintendo Switch Pro θα υποστηρίζει 4K ανάλυση – Νέο ρεπορτάζ από το Bloomberg

Θα κυκλοφορήσει με πολλά νέα παιχνίδια το 2021
25 Αυγούστου 2020 21:43
ΦΗΜΗ: Το Nintendo Switch Pro θα υποστηρίζει 4K ανάλυση – Νέο ρεπορτάζ από το Bloomberg

Δεν πέρασε ένα 24ωρο από τότε που σας ενημερώσαμε με σχετική είδηση ότι οι φήμες που θέλουν ένα πιο δυνατό και καλύτερο Nintendo Switch, αναζωπυρώθηκαν. Η διαρροή αυτή, έγινε από ένα ταϊβανέζικο site ονόματι, “The Economic Daily News”, το οποίο μέσα από δικές του πηγές ανέφερε χαρακτηριστικά ότι η ιαπωνική εταιρία πρόκειται να κυκλοφορήσει τη νέα της κονσόλα στις αρχές του 2021.

Τώρα, στο φως της δημοσιότητας ήρθαν νέες φήμες που βάζουν λάδι στη φωτιά. Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το Bloomberg, το οποίο επαληθεύει τη χθεσινή διαρροή. Σαν να μην έλειπε αυτό αναφέρει επίσης ότι το Nintendo Switch Pro (ή όπως θα ονομάζεται), θα υποστηρίζει 4K ανάλυση, καθώς θα είναι εξοπλισμένο με περισσότερη επεξεργαστική ισχύ.

Εκτός από αυτό, η δημοσίευση του εν λόγω site, ισχυρίζεται ότι η κονσόλα θα καταφθάσει με πολλά νέα παιχνίδια, τα όποια δικαιολογούν την «ξηρασία» του 2020, όσον αφορά το lineup της κονσόλας. Το αν τελικά ισχύουν ή όχι αυτές οι φήμες, μόνο ο καιρός θα δείξει.

Οπότε, μέχρι να επιβεβαιωθούν αυτές οι πληροφορίες, καλύτερα να λάβετε όλα τα παραπάνω με κάθε επιφύλαξη και για οτιδήποτε νεότερο να παραμείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com.