To "Black Ops Cold War" θα είναι κανονικό sequel του πρώτου Call of Duty: Black Ops

Ακόμη μια διαρροή λίγο πριν την επίσημη αποκάλυψη
25 Αυγούστου 2020 14:06
To "Black Ops Cold War" θα είναι κανονικό sequel του πρώτου Call of Duty: Black Ops

Απέχουμε λιγότερο από ένα 24ωρο μέχρι την επίσημη αποκάλυψη του Call of Duty: Black Ops Cold War και οι διαρροές δεν λένε να σταματήσουν. Με τη μέθοδο του datamining, το CODTracker κατάφερε να αποσπάσει την επίσημη περιγραφή του φετινού Call of Duty και έτσι αποκαλύπτεται πως θα είναι απευθείας sequel της πλοκής του πρώτου Black Ops του 2010. 

Η ιστορία θα εκτυλίσσεται εν μέσω του Ψυχρού Πολέμου τη δεκαετία του '80, με τους παίκτες να μεταφέρονται σε μάχες ανά την υφήλιο και σε περιοχές όπως το Ανατολικό Βερολίνο, το Βιετνάμ, την Τουρκία αλλά και το αρχηγείο της KGB.

"Ως ελιτ πράκτορες θα ακολουθήσετε τα ίχνη ενός σκιώδη χαρακτήρα ονόματι "Perseus" του οποίου η αποστολή είναι να αποσταθεροποιήσει τις παγκόσμιες δυνάμεις και να αλλάξει το ρου της ιστορίας. Βυθιστείτε στο σκοτεινό επίκεντρο μιας παγκόσμιας συνωμοσίας μαζί με εμβληματικούς χαρακτήρες όπως οι Woods, Mason και Hudson." γράφει χαρακτηριστική η σύνοψη.

Ακόμη, το ίδιο leak αναφέρει πως ο τίτλος θα κυκλοφορησει στις 13 Νοεμβρίου και θα προσφέρει κανονικά multiplayer αλλά και μια νέα Zombies εμπειρία.

 Λίγες ώρες ακόμη υπομονή λοιπόν για την επίσημη αποκάλυψη του Black Ops: Cold War εκεί όπου θα πάρουμε μια πρώτη χορταστική γεύση από όλα όσα ετοιμάζει η Treyarch με την Raven Software φέτος. 

Tags: