Τα The Game Awards 2020 θα γίνουν κανονικά, αλλά με διαφορετικό φορμάτ λόγω κορωνοϊού

“Δε θα έχουμε 10.000 άτομα σε μία αίθουσα μαζί”
25 Αυγούστου 2020 08:15
Τα The Game Awards 2020 θα γίνουν κανονικά, αλλά με διαφορετικό φορμάτ λόγω κορωνοϊού

Αδιαμφισβήτητα, τα The Game Awards είναι από τις μεγαλύτερες “gaming γιορτές” των τελευταίων χρόνων, αφού μεταξύ άλλων βλέπουμε τεράστιες ανακοινώσεις και πρεμιέρες παιχνιδιών. Φέτος, όμως, η χρονιά για όλη τη βιομηχανία ήταν αρκετά διαφορετική λόγω της πανδημίας και δεν είχε ξεκαθαριστεί αν τα βραβεία με παρουσιαστή τον Geoff Keighley θα αφήσουν πίσω τους το 2020.

Τώρα, ο Geoff μέσα από επίσημη ανακοίνωσή του γνωστοποίησε ότι τα The Game Awards 2020 θα πραγματοποιηθούν κανονικά, αλλά θα είναι λίγο διαφορετικά εξαιτίας του κορωνοϊού. Συγκεκριμένα, θα είναι online, χωρίς κοινό, αλλά το φετινό σόου θα είναι «μεγαλύτερο» από κάθε άλλη φορά.

Ο Geoff Keighley είπε στο IGN:

Ναι, το σόου θα γίνει κανονικά και έχουμε πολλά σχέδια για φέτος. Τα βραβεία θα γίνουν σίγουρα. Πολλοί ρωτούν αν θα το καθυστερήσουμε. «Τα Όσκαρ έχουν αναβληθεί, αλλά τα The Game Awards;» Το σόου μας θα πραγματοποιηθεί κανονικά, τις επόμενες εβδομάδες θα μοιραστούμε περισσότερα, αλλά στην πραγματικότητα θα είναι το μεγαλύτερο σόου που έχουμε κάνει.

Προφανώς και δεν πρόκειται να έχουμε 10.000 ανθρώπους στην ίδια αίθουσα μαζί. Είμαι πολύ παθιασμένος που το σόου θα γίνει ζωντανά και δε θα είναι μαγνητοσκοπημένο. Προσπαθούμε να βρούμε τρόπους και δουλεύουμε μερικά σενάρια για το πώς θα δώσουμε λίγο θέαμα στο κοινό, χωρίς όμως να αγοράσει εισιτήρια και τέτοια πράγματα.

Υπάρχει πολλή δουλειά που πρέπει να γίνει και, ειλικρινά, η ομάδα μας εργάζεται υπερωρίες για να σκεφτεί πώς να παρουσιάσουμε τη γιορτή της βιομηχανίας με κάπως «μεγαλύτερο» τρόπο. Οπότε, το σόου θα γίνει ζωντανά, παρόλο που δεν είμαστε σε θέση να το κάνουμε «παραδοσιακά» όπως κάθε χρόνο, αλλά θα γίνει.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα The Game Awards παραμείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com.