Ενισχύονται οι φήμες για ένα νέο και δυνατότερο Nintendo Switch

Η κυκλοφορία της νέας έκδοσης της κονσόλας αναμένεται στις αρχές του 2021
24 Αυγούστου 2020 22:13
Ενισχύονται οι φήμες για ένα νέο και δυνατότερο Nintendo Switch

Νέες φήμες ήρθαν στην επιφάνεια όσον αφορά ένα δυνατότερο Nintendo Switch, που μάλιστα αναφέρουν ότι θα κυκλοφορήσει το πρώτο τρίμηνο του 2021. Συγκεκριμένα, αυτή η διαρροή έρχεται απευθείας από μια δημοσίευση του ταϊβανέζικου site “The Economic Daily News”, το οποίο μεταφέρει από διάφορες πηγές πως η νέα κονσόλα της Nintendo θα περιλαμβάνει βελτιωμένες δυνατότητες αλληλεπίδρασης και καλύτερη ποιότητα οθόνης, ενώ δεν διευκρινίζεται εάν θα προσφέρει και περισσότερη ιπποδύναμη χάρη σε κάποιο ισχυρότερο chip.

Παλιότερα υπήρχε φήμη ότι η Nintendo ετοίμαζε δύο κονσόλες της οικογενείας του Switch -η μία ήταν το lite μοντέλο- με την ίδια να ανακοινώνει επίσημα, ότι δε θα κυκλοφορήσει δυνατότερη κονσόλα το 2019. Έκτοτε, έχει παραμείνει σιωπηλή.

Το υποτιθέμενο "Nintendo Switch Pro" λέγεται ότι θα ξεκινήσει την παραγωγή του προς τα τέλη της χρονιάς, ενώ εδώ και μήνες ακούγονται φήμες ότι η Nintendo έχει ήδη στα σκαριά την κονσόλα. Το Wall Street Journal ισχυρίστηκε επίσης το 2019 ότι η Nintendo σχεδίαζε μια πιο ισχυρή κονσόλα για τους hardcore gamers.

Καλύτερα να λάβετε όλα τα παραπάνω με κάθε επιφύλαξη και για οτιδήποτε νεότερο να παραμείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com.