Το πρώτο trailer του Lord of the Rings: Gollum έρχεται απευθείας από την Mordor

Ζήστε το ταξίδι του Smeagol μέσα από το σάπιο του σώμα
24 Αυγούστου 2020 16:48
Το πρώτο trailer του Lord of the Rings: Gollum έρχεται απευθείας από την Mordor

Το The Lord of the Rings: Gollum κατάφερε να κεντρίσει το ενδιαφέρον όχι μόνο των gamers αλλά και των fans των ταινιών και βιβλίων, μιας και το δημιούργημα της Daedalic Entertainment θέλει να μας οδηγήσει σε μία φρέσκια περιπέτεια στη Μέση Γη, με την διαφορά πως ο παίκτης αυτή την φορά θα χειρίζεται το πονηρό Gollum. Μάλιστα, η ιστορία του παιχνιδιού θα ξετυλίξει τον εν λόγω χαρακτήρα βασιζόμενο στα όσα έχει γράψει ο Tolkien για αυτόν. 

Ήδη γνωρίζουμε πως ο τίτλος αναπτύσσεται για τις κονσόλες της επόμενης γενιάς (PS5 και Xbox Series X) και το PC, ενώ πριν λίγους μήνες τα φώτα της δημοσιότητας είδαν τα πρώτα του στιγμιότυπα.

Τώρα, η ομάδα αποφάσισε να μας δώσει ακόμη μία ματιά στο όλο εγχείρημά της με ένα ολοκαίνουριο CGI trailer. Ένα βίντεο που σε λίγα μόλις δευτερόλεπτα χτίζει μία σκοτεινή ατμόσφαιρα για το ταξίδι του Smeagol στη Mordor. Ακόμη η Daedalic είναι φειδωλή στο να δείξει gameplay από τον action-stealth τίτλο και πέρα από το νέο βίντεο, η ημερομηνία κυκλοφορίας του παιχνιδιού συνεχίζει να παραμένει ένα μυστήριο.

Απολαύστε το νέο ατμοσφαιρικό trailer του παιχνιδιού παρακάτω.