Το Marvel’s Avengers θα πιάσει αρκετό χώρο στο PS4 σας

Βίντεο αποκαλύπτει το μέγεθος του παιχνιδιού για την κονσόλα της Sony
24 Αυγούστου 2020 16:25
Το Marvel’s Avengers θα πιάσει αρκετό χώρο στο PS4 σας

Αυτή η γενιά θα μείνει επίσης χαραγμένη στους gamers για το πόσο πολύ έχουν αυξηθεί τα μεγέθη χωρητικότητας των παιχνιδιών. Τόσο πολύ σε σημείο που οι gamers συνεχώς διαχειρίζονται τον αποθηκευτικό τους χώρο, ειδικά στις κονσόλες. Ένα τέτοιο παράδειγμα είναι το Marvel’s Avengers. Μέσα από ένα unboxing βίντεο φαίνεται πως στο πίσω μέρος της φυσικής έκδοσης του παιχνιδιού στο PS4, θα απαιτείται τουλάχιστον 90GB αποθηκευτικού χώρου.

Αυτό φυσικά δεν αποκαλύπτει ακριβώς το μέγεθος που θα χρειαστεί να κατεβάσετε αν επιλέξετε την ψηφιακή έκδοση μιας και τα αρχεία σε αυτή την περίπτωση συμπιέζονται. Αλλά όπως και να έχει εάν θέλετε να είστε κατάλληλα προετοιμασμένοι, τώρα γνωρίζετε πως στο PlayStation 4 το παιχνίδι ζητά 90GB από τον σκληρό σας δίσκο. Τουλάχιστον δε ζητάει και περίπου 200GB όπως κάνει το Modern Warfare. 

Το μέγεθος που θα πιάνει το παιχνίδι στο Xbox One δεν έχει ακόμη αποκαλυφθεί, όμως πιθανότατα να μην διαφέρει από την έκδοση του PS4. Το Marvel’s Avengers κυκλοφορεί στις 4 Σεπτεμβρίου για PS4, Xbox One και PC.