Αυτό είναι το νέο παιχνίδι της Rocksteady – Πρώτο trailer του Suicide Squad: Kill the Justice League  

Έρχεται για PC και κονσόλες νέας γενιάς το…2022!

Αυτό είναι το νέο παιχνίδι της Rocksteady – Πρώτο trailer του Suicide Squad: Kill the Justice League

Το DC FanDome εκτός από trailers και ανακοινώσεις νέων ταινιών της DC, είχε και αποκαλύψεις όσον αφορά το gaming, αφού εκτός από το Gotham Knights της Warner Bros. Montreal, είδαμε το επίσημο trailer από το νέο παιχνίδι της Rocksteady.

Ο λόγος γίνεται φυσικά για το Suicide Squad: Kill the Justice League, το οποίο φτιάχνεται εξ’ ολοκλήρου για τη νέα γενιά και το PC. Οι δημιουργοί, λοιπόν, των Batman: Arkham παιχνιδιών, έδωσαν στα φώτα της δημοσιότητας το επίσημο trailer του τίτλου, με την ονομασία “Alpha Target”.

Όπως αναγράφει η περιγραφή του βίντεο, πρόκειται για ένα action-adventure shooter τίτλο, που οι πιο επικίνδυνοι κακοί στο DC Universe αναγκάζονται να συνεργαστούν και να αναλάβουν μια νέα αποστολή: να σκοτώσουν όλα τα μέλη της Justice League και να δημιουργήσουν το απόλυτο χάος στη Μητρόπολη.

Οι παίκτες θα μπορούν να ελέγξουν τους Deadshot, Harley Quinn, King Shark και Captain Boomerang, ενώ θα υπάρχει η δυνατότητα και για τετραπλό co-op.

Το Suicide Squad: Kill the Justice League αναμένεται να καταφθάσει για Xbox Series X, PlayStation 5 και PC το 2022. Δείτε το reveal trailer μέσα από τον player παρακάτω.